Χανιά | Ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση της Εύης Φωτοπούλου στην παλιά ΑΒΕΑ

χανιά-ολοκληρώνεται-σήμερα-η-έκθεση-τ-100558
fotopoulouΣήμερα το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η εικαστική εγκατάσταση της Εύης Φωτοπούλου με τίτλο »Ταυτότητα και Πρωτοπορία» στο Παλιό εργοστάσιο της »ΑΒΕΑ», στη Νέα Χώρα, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά 5.00μ.μ. έως 8.00μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η εγκατάσταση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής , γλυπτικής και βίντεο – τέχνης , με σκοπό την ανάδειξη της παγκόσμιας έννοιας της ταυτότητας με τους σύγχρονους μα συνάμα διαχρονικούς τρόπους γραφής της, σε επιμέλεια του Pietro Franesi, διευθυντή Biennale Νέας Υόρκης και Dubai Art Biennal.
Η εικαστικός Εύη Φωτοπούλου παρουσιάζει έργα της άρρηκτα δεμένα με τον Μινωϊκό Πολιτισμό, τον Ελληνικό Πολιτισμό ξεκινώντας από τα Χανιά και τον ιδιαίτερο αυτό χώρο της πόλης μας και στην συνέχεια η έκθεση αυτή θα ταξιδέψει σε Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ, Ντουμπαϊ και άλλες πόλεις του εξωτερικού.
Η Εύη Φωτοπούλου έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητες εκθέσεις τέχνης και μπιενάλε από το Λονδίνο στη Ρώμη, από το Μεξικό στο Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας καθώς τα έργα της εκτέθηκαν και σε ατομικές εκθέσεις σε γκαλερί στις ΗΠΑ, την Ασία και την Ευρώπη. Τα έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο.
Η εικαστική εγκατάσταση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης , την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και τη Μπιεννάλε της Νέας Υόρκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook