Χανιά | “Μίλησε” το πτώμα του Διονύση Καλλίνικου

dionisis kalinikosΟλοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής, η νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα του 31χρονου Διονύση Καλλίνικου, που βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου.

(Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Μιλώντας στο zarpa.gr, ο ιατροδικαστής Χανίων κ. Σταμάτης Μπελιβάνης, δήλωσε ότι αποκλείεται πλέον οριστικά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν βρέθηκαν ούτε κατάγματα, ούτε ίχνη στραγγαλισμού, ούτε ίχνη από πυροβόλο όπλο ή μαχαίρι.

Υπό αυτήν την έννοια, αποκλείεται και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, με τους παραπάνω τρόπους.

Υπενθυμίζουμε, ότι ήδη η αυτοψία που είχε διενεργηθεί το Σάββατο το πρωί, στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, έκανε τον δρ Μπελιβάνη να πιστεύει ότι ο 31χρονος είχε πεθάνει εκεί, αφού δεν βρέθηκαν ενδείξεις μετακίνησης της σορού και ότι ο θάνατος επήλθε πάνω από 10-12 μέρες νωρίτερα, πιθανότατα δηλαδή την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Αυτά επιβεβαιώθηκαν με τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, το μεσημέρι της Κυριακής.

Έτσι, ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο, η υπόθεση της εξαφάνισης που την τελευταία εβδομάδα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Γαύδου αλλά και των Χανίων.

Τοξικολογικές Εξετάσεις

“Φως” στα ακριβή αίτια του θανάτου πιθανόν ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, για την ολοκλήρωση των οποίων θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες. Σημειώνεται ότι ο 31χρονος ήταν αλλεργικός και θεωρείται πιθανόν να υπέστη ισχυρό αλλεργικό σοκ.

Ωστόσο, εφόσον η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί με τον πλέον επίσημο και οριστικό τρόπο, η υπόθεση, από εδώ και στο εξής αφορά μόνο τους οικείους του θανόντος.

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ