Χανιά | Εκπτώσεις από την 1η μέχρι τις 9 Νοεμβρίου

χανιά-εκπτώσεις-από-την-1η-μέχρι-τις-9-νο-102790

ekptosis2013Τη διενέργεια εκπτώσεων ανακοινώνει ο εμπορικός σύλλογος Χανίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου οι εκπτώσεις θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως τις 9 Νοεμβρίου

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει στα μέλη του ότι σύμφωνα με τις αλλαγές του τελευταίου νόμου, μπορούν να προχωρήσουν στην διενέργεια εκπτώσεων από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Κατά την διάρκεια των εκπτώσεων αυτών, επιτρέπεται εκτός την αναγραφή διπλών τιμών και η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης.

Σε ότι αφορά την δυνατότητα προσφορών πριν το δεκαήμερο αυτό σας γνωστοποιούμε ότι επιτρέπονται με βάση τον προϋπάρχοντα νόμο, απαγορεύεται όμως η ανακοίνωση και η αναγγελία εκπτώσεων με οποιονδήποτε τρόπο πριν την 1η Νοεμβρίου.

Σχετικά με την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, με βάση τον τελευταίο νόμο δίνεται η δυνατότητα να μείνουν ανοικτά όσα καταστήματα επιθυμούν, ως εμπορικός σύλλογος Χανίων όμως ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να κρατήσουν τα καταστήματα τους κλειστά και να περιφρουρήσουν την Κυριακάτικη αργία.

Το ίδιο ζητάμε και από τα πολυκαταστήματα, πολυεθνικές &  Σούπερ Μάρκετ θεωρώντας πως πράττοντας το αντίθετο επιβεβαιώνουν την άποψη πως η απελευθέρωση της Κυριακής είναι υποκινούμενη από εκείνους με τελικό στόχο την πλήρη εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το άνοιγμα των καταστημάτων αυτή την Κυριακή, θα λειτουργήσει προπαρασκευαστικά για την καθιέρωση ανοίγματος των καταστημάτων και στις υπόλοιπες 7 Κυριακές που επιτρέπει ο νόμος μέχρι στιγμής αλλά και για την πλήρη απελευθέρωση και των 52 Κυριακών στο εγγύς μέλλον για αυτό και είναι σημαντικό να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook