Χανιά | Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ : «Συνεχίζουμε αποφασιστικά μέχρι τη νίκη!»

χανιά-ανακοίνωση-της-ελμε-συνεχίζου-95615

por 5Ανακοίνωση σχετικά με την πρώτη ημέρα της χθεσινής πενθήμερης απεργιακής κινητοποίησης εξέδωσε η ΕΛΜΕ Χανίων.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΜΕ αναφέρονται τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία καθώς και οι προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες δράσεις:

«Το πρώτο βήμα έγινε. Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες των Χανίων, αλλά και όλης της Ελλάδας, με τη συμμετοχή τους στην απεργία σε ποσοστά που έφτασαν μέχρι το 100%, έδωσαν μια ηχηρή απάντηση στην κυβέρνηση και στα ντόμπερμαν της ενημέρωσης. Η απάντηση ήρθε από τα 30 κλειστά σχολεία του νομού (ποσοστό 100%), τα υπόλοιπα με ποσοστό 99%, αλλά και από το πρωτόγνωρο σε μέγεθος και παλμό συλλαλητήριο, με την παρουσία του συνόλου των  εκπαιδευτικών, πλήθους μαθητών και αρκετών γονιών.  Αυτή η εικόνα μαζί με τα μεγάλα συλλαλητήρια που έγιναν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας αποτελεί την πιο ελπιδοφόρα παρακαταθήκη για την συνέχιση του αγώνα με νικηφόρα προοπτική.

Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα  και τις υπόλοιπες μέρες.

Και αύριο το πρωί  και κάθε πρωί είμαστε όλοι οι απεργοί έξω από τα σχολεία μας. Συζητάμε με τους μαθητές μας, ενημερώνουμε τους γονείς,  εξηγούμε το δίκαιο του αγώνα μας.

•Κλιμάκια την Τρίτη 17/9 στις 18.30 μμ στη Δημοτική Αγορά για διανομή ενημερωτικού υλικού.

•Την ίδια μέρα στις 8.00μ.μ στο 1ο Γυμνάσιο, Συντονισμός Πρωτοβάθμιων σωματείων

•Την Τετάρτη 18/9 συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στις 10.30 πμ.

•Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 19/9 στις 19.00 μμ στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων για αποτίμηση της κατάστασης και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ

ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook