Χανιά | Αιτήσεις για το κοινωνικό φροντιστήριο ξένων γλωσσών | Δες αν δικαιούσαι!

χανιά-αιτήσεις-για-το-κοινωνικό-φροντ-93838
sxoleio_mathites
Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα ξένων γλωσσών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για δεύτερη χρονιά εφέτος μαθητές των Χανίων, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά σε αυτό το έξοδο. Σήμερα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, υπογράφηκε πρωτόκολλο συνεργασίας ανάμεσα στον δήμο Χανίων και το Σύλλογο ιδιοκτητών φροντιστηρίων ξένων γλωσσών στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, όπου πέρυσι έκαναν μαθήματα ξένων γλωσσών 81 παιδιά.
Η πρωτοβουλία αφορά παιδιά οικογενειών που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε αδυναμία να καλύψουν τα έξοδα για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, ενώ τα κριτήρια επιλογής θα είναι κοινωνικά και οικονομικά. Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων αρχίζει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 18, ενώ η επιλογή των παιδιών θα γίνει από ειδική επιτροπή.
«Με την λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στηρίζουμε τους μαθητές και τις οικογένειές τους», δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκηςστην εκδήλωση υπογραφής του πρωτοκόλλου συνεργασίας με την πρόεδρο του Συλλόγου ιδιοκτητών φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, κυρία Ελένη Βλαζάκη.
Η πρόεδρος με τη σειρά της δήλωσε: «Τα παιδιά που θα επιλεγούν θα ενταχθούν σε κανονικά τμήματα ώστε να αποφευχθεί ο στιγματισμός, ενώ ο τελικός αριθμός των παιδιών που θα επιλεγούν θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αιτήσεων που θα κατατεθούν».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook