Χανιά | Άδειες χρήσης νερού έως 15 Ιανουαρίου

diakopi.nerouΤο τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνει ότι, βάση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης που αφορά τη χορήγηση Αδειών Χρήσης Νερού με υφιστάμενα δικαιώματα, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έλαβε νέα παράταση, η οποία λήγει στις 15 Ιανουαρίου του 2014.

Καλούνται οι Δημότες και Φορείς των Δήμων Γαύδου, Κισσάμου, Σφακίων και Χανίων που έχουν στην κατοχή τους Πηγάδι, Γεώτρηση ή αντλούν νερό από Πηγή ή Ποταμό, να καταθέσουν Αίτηση για τη χορήγηση Αδειών Χρήσης Νερού, εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, στο τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (πρώην Νομαρχία).

Η Υπηρεσία μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τηλ. 28213 – 45 839, 45840, 45871.

Αντίστοιχα, οι Δημότες και Φορείς των Δήμων Αποκορώνου, Πλατανιά και Καντάνου-Σελίνου καλούνται να καταθέσουν την Αίτησή τους στους Δήμους τους.

Μετά το πέρας της προθεσμίας, βάση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η Υπηρεσία μας θα προβαίνει σε ελέγχους, σε ολόκληρο τον Νομό και θα επιβάλλονται πρόστιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ