Χαμηλές θερμοκρασίες και σήμερα στην Κρήτη

χαμηλές-θερμοκρασίες-και-σήμερα-στην-98292

kairosΗλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα νησιά του Κεντρικού Ιονίου, περιμένουμε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειo, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook