ΧΑΝΙΑ CSI : Τον «καίει» το αποτύπωμα για τα χασίσια

χανια-csi-τον-καίει-το-αποτύπωμα-για-τα-24596

narkotika

Τον ισχυρισμό ότι τα… τάπερ με το χασίς που ήταν «φυτεμένα» στην αυλή του σπιτιού 43χρονου Χανιώτη ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα, κατέφεραν να αντικρούσουν σε χρόνο ρεκόρ οι Διωκτικές Αρχές των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο κατηγορούμενος βρισκόταν ενώπιον του Εισαγγελέα, στα χέρια των αστυνομικών έφταναν οι απαντήσεις για τον εντοπισμό δαχτυλικών αποτυπωμάτων στις συσκευασίες των ναρκωτικών.

Σε ένα από τα πλαστικά δοχεία βρέθηκε το αποτύπωμα του 43χρονου ο οποίος συνελήφθη από τη Δίωξη ναρκωτικών Χανίων με 5,3 κιλά χασίς στην κατοχή του.

Παρά το γεγονός ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού του, ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε σθεναρά κάθε σχέση με την υπόθεση. Κάτι που ωστόσο κινητοποίησε τις διωκτικές αρχές οι οποίες χειρίστηκαν την υπόθεση.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, για τα δεδομένα της ΕΛΑΣ, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων κατάφερε να έχει στη διάθεση της τα στοιχεία με βάση τα οποία ο 43χρονος παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη, καθώς οι απαντήσεις ενσωματώθηκαν άμεσα στη δικογραφία.

Υπενθυμίζεται πως αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας Χανίων στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων έκαναν έφοδο στο σπίτι του 43χρονου στις Βρύσες του Δήμου Αποκορώνου.

Εκεί εντόπισαν έξι συσκευασίες με χασίς βάρους 5 κιλών και 300 γραμμαρίων, 180 €, ζυγαριά ακριβείας, 15 σφαίρες και δυο κινητά τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσο διευκόλυνσης επικοινωνίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

ο 43χρονςο κατηγορείται για κατοχή, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Παραπέμφθηκε για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες στην Ανακρίτρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook