Φιλανθρωπικό Μουσικό Φεστιβάλ από μαθητές των Χανίων

φιλανθρωπικό-μουσικό-φεστιβάλ-από-μα-56758

biolliΜουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ , τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων και μαθητικά μουσικά σχήματα Λυκείων της πόλης μας  στον  προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων, το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 18.00 το απόγευμα .

Οι Μαθητές  της πόλης μας  δραστηριοποιούνται  και μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους σε δράσεις  κοινωνικής αλληλεγγύης επικοινωνούν με την τοπική κοινωνία  και δηλώνουν έμπρακτα  την  συμπαράσταση   τους   στον  συνάνθρωπο που χρειάζεται την στήριξη μας.

«  Έτσι δημιουργείται ένα σχολείο  ανοιχτό στην κοινωνία, που πέρα από την παροχή παιδείας,  γνώσης, πληροφόρησης ,  ενθαρρύνει τη συλλογική  και γόνιμη προσπάθεια, ενισχύοντας  τον »κοινωνικό ρόλο » του σχολείου με δραστηριότητες ανθρωπιστικού  περιεχομένου » ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων , Μανώλης Σκουλάκης  .

Είναι πολύ σημαντικό  να ενθαρρύνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες ,  κινητοποιώντας τους μαθητές για δημιουργική δράση και  αυτενέργεια  και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας  , να στηρίξει την αξιέπαινη πρωτοβουλία φιλαλληλίας  και  αλληλεγγύης,  της νεολαίας μας  , να  έρθει  στο φεστιβάλ  να  επικοινωνήσει  ουσιαστικά και άμεσα,  να νιώσει, να διασκεδάσει ,  στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο   συμπολίτες μας  που έχουν ανάγκη  τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων .

Η αρμόδια αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας  κα  Χρυσούλα Χατζηδάκη από την πλευρά της  συνεχάρη τους μαθητές  και   εξήρε  την ανθρωπιστική  λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας  που αποδεικνύει ότι το σχολείο μπορεί και είναι χώρος δράσης και  ενεργητικής  συνεργασίας καθηγητών, μαθητών, γονέων και άλλων κοινωνικών φορέων συμβάλλοντας ουσιαστικά  στην κοινωνική πραγματικότητα.

Τελειώνοντας η κα  Χατζηδάκη ευχαρίστησε  όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης , μαθητές , καθηγητές και γονείς , αλλά και την εταιρεία »Ποιότητα Επικοινωνίας » για την δωρεάν  τεχνική στήριξη της εκδήλωσης  .

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων, στο Κοινωνικό Φαρμακείο-Ιατρείο και στο Σύλλογο “Ορίζοντας”, με τιμή εισόδου 3€.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook