«Τσαμπουκάς» | Κωνσταντοπούλου vs Μαρκογιαννάκη

τσαμπουκάς-κωνσταντοπούλου-vs-μαρκο-29699

«Όποιος πρόεδρος και να αναλάβει, θα πρέπει να κάνει ένεση, να γίνει αναίσθητος και να κοιτάει στο ταβάνι για να την αντέξει. Κάθε φορά που μιλάει, μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου».

konstantopouloyΈνα ακόμα θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά τυχόν ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μεταξύ του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να ρωτά μία μάρτυρα (δημοσιογράφο) για τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Παπασταύρου, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.

Πληροφορίες λένε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης τη διέκοψε καθώς η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε υπερβεί τον προβλεπόμενο χρόνο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη ακόμα και ότι θα του κάνει πρόταση μομφής, επειδή της αφαίρεσε το λόγο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής εμφανώς εκνευρισμένος κατέβηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και σύμφωνα με πληροφορίες έλεγε : «Με οικτίρουν οι δικαστές που έχω την ατυχία να είμαι Πρόεδρος αυτής της Επιτροπής».

Φέρεται μάλιστα να υποστηρίζει ότι την ώρα που τη διέκοψε οι ερωτήσεις της αφορούσαν άσχετο με το θέμα που διερευνά η επιτροπή και συγκεκριμένα το C4i.

Από την πλευρά της πάντως η κυρία Κωνσταντοπούλου , που καταγγέλλει ότι στοχοποιείται, υποστηρίζει ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης, ειδοποιήθηκε ότι ρωτούσε για τον κ. Παπασταύρου και μπήκε στην αίθουσα για να τη διακόψει όσο πιο γρήγορα γίνεται .

Στο μεταξύ στις απειλές της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής εις βάρος του απάντησε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. «Ας μου κάνει πρόταση μομφής», τόνισε ο πρόεδρος της προανακριτικής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

«Όποιος πρόεδρος και να αναλάβει, θα πρέπει να κάνει ένεση, να γίνει αναίσθητος και να κοιτάει στο ταβάνι για να την αντέξει. Κάθε φορά που μιλάει, μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου».

 

2 thoughts on “«Τσαμπουκάς» | Κωνσταντοπούλου vs Μαρκογιαννάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook