Τσίπρας στις Σέρρες: Όχι στα μέτρα

τσίπρας-στις-σέρρες-όχι-στα-μέτρα-2595

Έκκληση στους βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση να μην ψηφίσουν τα μέτρα, έκανε ο Α. Τσίπρας στην κεντρική ομιλία του στις Σέρρες.

«Η ώρα πλησιάζει και τα ψέματα τελειώνουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι: «Προσπαθούν να πουν ότι διαπραγματεύονται αυτά που έχουν ήδη ψηφίσει από το Φεβρουάριο, για τη διάλυση των εργασιακών και νομίζουν ότι θα μπορέσουν με θεατρινισμούς να κοροϊδέψουν των ελληνικό λαό».

Ο Α.Τσίπρας έκανε έκκληση στους βουλευτές να μην ψηφίσουν να νέα μέτρα ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη δήλωση του βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ., για τη μη ψήφιση των νέων μέτρων: «Χαιρετίζουμε τη γενναία απόφαση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Φθιώτιδα και καλούμε όλους τους πολίτες σε ένα πλατύ προσκλητήριο ενότητας, είναι πατριωτικό το καθήκον που έχουν οι βουλευτές να μην ψηφιστούν αυτά τα μέτρα. Να μην είναι τα τελευταία μέτρα, αλλά τα πρώτα που δεν θα περάσουν», είπε .

Από τα πυρά του Αλέξη Τσίπρα δεν ξέφυγε ούτε η Χρυσή Αυγή: «Δεν είναι τυχαίο ότι συγκεκριμένοι μνημονιακοί κύκλοι, για να σώσουν το Μνημόνιο, βγάζουν μπροστά τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής να χαιρετά ναζιστικά μπροστά στους Έλληνες, που έζησαν στο πετσί τους τον πόλεμο. Το κόμμα αυτό έχει συμμάχους και κάποιοι που βρίσκονται σε υψηλά αξιώματα το χρηματοδοτούν. Θα τους βρούμε και θα πληρώσουνε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook