Τραίνο ο Α.Ο.Χανιά | Βούλιαξε και την Γλυφάδα

τραίνο-ο-α-ο-χανιά-βούλιαξε-και-την-γλυ-112819

 

Tsatos_650_350Με γκολ του Παπατζίκου, στο 12′ λεπτό, της αναμέτρησης και εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 76′,  ο ΑΟΧ επικράτησε της Γλυφάδας με σκορ 2-0 και μάζεψε σχετικά εύκολα ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα της football league.
Έτσι, φτάνει τους 22 βαθμούς σε 11 αγώνες και διατηρείται στην πρώτη τριάδα του νοτίου ομίλου της football league.
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 15:00, στο γήπεδο των Περιβολίων, παρουσία αρκετού κόσμου.
Πολύ νωρίς, ο ΑΟΧ άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά από τον Παπατζίκο, έπειτα από χτύπημα φάουλ του Τσάτσου, μόλις στο δωδέκατο λεπτό.
Η Χανιώτικη ομάδα συνέχιζε να πιέζει και δημιούργησε ακόμα κάποιες καλές φάσης, όπως το σου του Μπουντόπολου, στο 20′ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Ο ίδιος είχε ακόμα ένα καλό σουτ, στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.
Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και ο ΑΟΧ κατάφερε να κρατήσει, σχετικά άνετα, αυτό το προβάδισμα, απέναντι σε μια Γλυφάδα που έχει προβλήματα και ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο 76′ ο Γκέζος ανέτρεψε τον Τσάτσο και αποβλήθηκε, αφήνοντας τη Γλυφάδα με 10 παίκτες και δίνοντας την ευκαιρία στον ΑΟΧ να «κλειδώσει» τη νίκη με πέναλτυ.
Ένα λεπτό αργότερα, το πέναλτυ εκτέλεσε ο  Κονσταντίνοφ, κάνοντας το 2-0.
Ακολούθησε ένταση μεταξύ κάποιων παικτών και των δύο ομάδων και το ματς διεκόπη για λίγο.
Κιτρινη στους Γαλανόπουλο και Βασιλόγιαννη και αποβολή του γενικού αρχηγού του ΑΟ Χανι
Α.Ο. Χανιά: Θεωδορόπουλος, Χατζηησαΐας, Μπουντόπουλος, Πότσι, Παπατζίκος, Ζντράβκοβιτς, Μανωλάς, Λουκίνας, Τσάτσος, Παγώνης, Πάγκαλος
Γλυφάδα: Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Παιδάκης, Ευσταθίου, Σμυρλής, Νικολιάς, Σκόνδρας, Γκέζος, Μουστάκης, Δημακάκος, Κόκκαλης

 

photo: athlitiko.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook