«Τον σουτάρανε» | Εκτός ΝΔ ο Μιχάλης Λιάπης με καθυστέρηση 48 ωρών

τον-σουτάρανε-εκτός-νδ-ο-μιχάλης-λιά-115170

liapisΟ Μιχάλης Λιάπης που κατάφερε να γελοιοποιηθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό με την παρανομία που διέπραξε και με όσα δήλωσε στην συνέχεια, διεγράφη σήμερα από τη ΝΔ με καθυστέρηση 48 ωρών.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ίσως να ήταν το γεγονός ότι και σήμερα ο κ. Λιάπης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σνομπάροντας την διαδικασία και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται στο εξωτερικό στο προγραμματισμένι ταξίδι του.

Στο μεταξύ, για τις 30 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε μετά από αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορος του κ. Λιάπη –ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο, προκειμένου να προσκομίσει -όπως είπε- το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ο πρώην υπουργός, ανέφερε ο συνήγορός του, έχει ήδη πληρώσει τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν, έχει πάρει πίσω τις πινακίδες του οχήματος, τις οποίες είχε καταθέσει τον περασμένο Αύγουστο και έχει καταβάλει τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του κ. Λιάπη αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας, ενώ του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για τη μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια, χωρίς άδεια.

Πηγή: newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook