Τις εργασίες ανακατασκευής στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, επιθεώρησε ο Σκουλάκης

τις-εργασίες-ανακατασκευής-στο-γήπεδ-24941

skoulakis gipedoΤο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αγία Μαρίνα επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος επιθεώρησε τις εργασίες ανακατασκευής που βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκουλάκης, «για τω εν λόγω έργο, το οποίο περιλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας, είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά. Με τη δέσμευση μας αυτή να γίνεται σήμερα πράξη.

Το πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο, το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα και πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες από τη Δημοτική Αρχή στην τοπική κοινωνία και ειδικά στη νεολαία της Αγίας Μαρίνας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νέας Κυδωνίας για να καλύψει τις ανάγκες άθλησης και ψυχαγωγίας».

Σύντομη περιγραφή του έργου

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, στο δημοτικό γήπεδο της Αγίας Μαρίνας προβλέπεται η υλοποίηση των παρακάτω εργασιών:

agia marina gipedoΑ) η κατασκευή καναλιού αποχέτευσης ομβρίων στην ανατολική και βόρεια πλευρά του γηπέδου συνολικού μήκους 170,00 μέτρων.

Β) η τοποθέτηση υλικού οδοστρωσίας ώστε να βελτιωθούν οι κατά πλάτος κλίσεις του γηπέδου.

Γ) η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα 5ης γενιάς, σε όλη την επιφάνεια του γηπέδου.

Το έργο υλοποίησε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό η εργοληπτική επιχείρηση «ΝΕΑΡΧΟΣ Α.Τ.Ε.», το  κόστος αυτού, μετά και την έκπτωση ποσοστού 45,40 % που δόθηκε κατά το στάδιο της δημοπρασίας, ανήλθε σε 180.000 € προερχόμενο από πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook