Ψάχνουν σε όλη την Κρήτη για τον εντοπισμό των δραστών στα ΕΛ.ΤΑ. Κισάμου

ψάχνουν-σε-όλη-την-κρήτη-για-τον-εντοπι-25850

astynomiaΆκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών των Χανίων  για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δυο ληστών, οι οποίοι χθες το πρωί, λήστεψαν τους δυο ταχυδρομικούς υπαλλήλους, οι οποίοι μετέφεραν 250.000 Ευρώ που προοριζόταν για την πληρωμή των συντάξεων του ΟΓΑ στο Καστέλι Κισσάμου.

Οι δράστες, ο ένας είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ ο άλλος που είχε εν μέρη καλυμμένο το πρόσωπο του ήταν οπλισμένος με αυτόματο πολεμικό όπλο.

Οι ληστές, αφού ακινητοποίησαν τον αστυνομικό, που επιτηρούσε πεζός την μεταφορά της χρηματαποστολής, τον ακινητοποίησαν και του του πήραν το όπλο.

Στη συνέχεια, οι δράστες με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν από τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους το σάκο με τα χρήματα και αφού διένυσαν μια μικρή απόσταση με τα πόδια, περνώντας από τις οδούς Σκαλίδη και Καμπούρη, επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο μπλε χρώματος και εξαφανίστηκαν.

listeia1Παράλληλα στο σημείο της ληστείας, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κλεμμένο όχημα κόκκινου χρώματος,  στο οποίο μέσα βρέθηκαν κλεμμένες πινακίδες.

listeia 2Στο μεταξύ, σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για τον τρόπο της μεταφοράς των χρημάτων:

Γιατί τα ΕΛ.ΤΑ. δεν έχουν μεριμνήσει για τόσο μεγάλα ποσά να χρησιμοποιείται το ειδικό κουτί που καταστρέφει τα χρήματα, αν το αφήσει ο υπάλληλος της χρηματαποστολής και που λειτουργεί αποτρεπτικά για τους ληστές;

Γιατί επιλέχθηκε η πεζή μεταφορά του χρήματος, παρότι και στο παρελθόν για ανάλογα ποσά χρησιμοποιούνταν περιπολικό του Α.Τ. Κισάμου που έπαιρνε τα χρήματα από το ένα τραπεζικό κατάστημα στο άλλο ή στα ΕΛ.ΤΑ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook