Συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και άλλα κόλπα στην νέα λίστα Λαγκάρντ!

PAPAK LAGARDΈκτακτο: Συγγενικό πρόσωπο πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή εμφανίστηκε στην νέα λίστα Λαγκάρντ σύμφωνα με το Capital.

Καταιγιστικές εξελίξεις!

Σε πολιτικό πρόσωπο πρώην βουλευτή και πρώην υπουργού σημαντικότατου υπουργείου που διατηρούσε σημαντικά ποσά στην τράπεζα HSBC παραπέμπει η πρωτότυπη λίστα Lagarde σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που έρχονται στο φως.

Αυτό αποκαλύπτουν τα τρία αρχεία που είχαν απαλειφθεί από την πρώτη λίστα που είχε φτάσει πριν από δυο χρόνια στο υπουργείο Οικονομικών και τα οποία εντοπίστηκαν στην πρωτότυπη λίστα που έφτασε πριν μια εβδομάδα στη χώρα μας.

Σε αυτά τα τρία αρχεία περιέχονται τρία ονόματα τα οποία δεν είχαν εμφανιστεί μέχρι σήμερα καθώς και ένα ακόμη το οποίο προέκυψε μετά από διασταύρωση που έκαναν οι ελληνικές αρχές μέσω του taxis. Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, είναι συγγενικό πρόσωπο πρώην υπουργού ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν είναι εν ενεργεία και δεν έχει διατελέσει πρωθυπουργός ή αρχηγός κόμματος.

Τα τέσσερα αυτά πρόσωπα τα οποία συνδέονται μεταξύ τους αναφέρονται σε δυο λογαριασμούς ο πρώτος εκ των οποίων παρουσιάζει κατάθεση 1.022.000 δολαρίων. Ο δεύτερος είναι «κλειστός» και δεν μπορεί να εξακριβωθεί το ποσό που περιέχει.

Η ίδια πηγή επιμένει μάλιστα πως το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή:capital.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο“Έρχεται” το iWatch της Apple
Επόμενο άρθροΝύφη ξανά η Winslet | Κουμπάρος ο DiCaprio

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ