Σοκαριστικό : Το 60% των τροχαίων στους νέους οφείλεται σε αποστολή μηνυμάτων μέσω κινητού!!

σοκαριστικό-το-60-των-τροχαίων-στους-νέ-49933

ΠΡΟΣΟΧΗ το βίντεο δεν είναι για ανήλικους – Σκληρές εικόνες !

Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας που δείχνει πως ο νούμερο 1 λόγος τροχαίων ατυχημάτων στους νέους είναι η χρήση κινητών τηλεφώνων και συγκεκριμένα η αποστολή μηνυμάτων!

Το 60% των δυστυχημάτων στους νέους οφείλεται ακριβώς σε αυτό τον λόγο!! Το κινητό τηλέφωνο και η αποστολή μηνυμάτων την ώρα της οδήγησης είναι χειρότερο από το να οδηγάς μεθυσμένος !

Ο χρόνος αντίδρασης των νέων μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 50% με τη χρήση κινητού τηλεφώνου σε σύγκριση με αυτούς που οδηγούν κανονικά!!

Η τήρηση της απόστασης από το προπορευόμενο αυτοκίνητο και ο έλεγχος της ταχύτητας του αυτοκινήτου επηρεάζονται αρνητικά σε σημαντικό βαθμό και οδηγούν σε κακή ποιότητα οδήγησης.

Το μήνυμα είναι σαφές: Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση μπορεί να σκοτώσει!

Τα νούμερα των τροχαίων ατυχημάτων είναι τρομακτικά, αν κάποιος πρέπει να μιλήσει οπωσδήποτε στο τηλέφωνο ή πρέπει να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα που δεν μπορεί να περιμένει, μπορεί κάλλιστα να σταματήσει σε ένα ασφαλές σημείο στην άκρη του δρόμου και να χρησιμοποιήσει το κινητό του χωρίς να κινδυνεύει κανείς.

Ένα άκρως σοκαριστικό βίντεο δείχνει ακριβώς αυτό που εννοούμε (ΠΡΟΣΟΧΗ – Σκληρές εικόνες – Απαγορεύεται για ανήλικους!!)

Το συγκεκριμένο βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου, είναι σκηνοθετημένο δείχνει όμως ρεαλιστικά ένα συμβάν και τι μπορεί τελικά να συμβεί.

Πηγή: layout

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook