Σκληρή ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μοιρών για τη Χρυσή Αυγή

σκληρή-ανακοίνωση-του-εμπορικού-συλλ-48590

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΣκληρή ανακοίνωση με αφορμή την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στη λαϊκή αγορά των Μοιρών στο Ηράκλειο, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «τον περιφερόμενο θίασο» των γνωστών τραμπούκων – φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής που έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα στη λαϊκή των Μοιρών» ενώ παράλληλα τονίζεται ότι «κανένας συνάδελφος έμπορος δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της.

Εχθρός των μικρεμπόρων δεν είναι οι αλλοδαποί συνάδελφοι μας που νόμιμα δραστηριοποιούντα στον τόπο μας, αλλά τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που πιέζουν για τον εξοστρακισμό των αυτοαπασχολούμενων από την αγορά προκειμένου να την αλώσουν και να κυριαρχήσουν.

Τα δικά τους συμφέροντα εξυπηρετεί η Κυβερνητική πολιτική, στα δικά τους συμφέροντα κάνει πλάτες η φασιστική Χρυσή Αυγή με τις πρακτικές της. Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Μοιρών καλεί όλους τους μαζικούς φορείς της περιοχής να καταδικάσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, να τους απομονώσουν από κάθε κλάδο και να αποκρούσουν με πολιτικά μέσα τα επικίνδυνα ναζιστικά – φασιστικά ιδεολογήματά τους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook