Πόρνες πολυτελείας στο Φεστιβάλ των Καννών | Video

πόρνες-πολυτελείας-στο-φεστιβάλ-των-κ-60517

Επιχειρηματίας και στενός συνεργάτης του Καντάφι, ο οποίος καταδικάστηκε το 2007 για ενεργό εμπλοκή σε κύκλωμα πορνείας αποκαλύπτει στο The Hollywood Reporter όλα τα βρώμικα μυστικά για το πώς μοντέλα και γυναίκες ηθοποιοί του Χόλιγουντ συρρέουν και κατακλύζουν τα ξενοδοχεία και τα γιοτ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών για τη γνωστή ως μεγαλύτερη αρπαχτή της χρονιάς.

Παρ’ όλο που το ετήσιο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών οφείλει τη φήμη του στα στιγμιότυπα των αστέρων να καταφτάνουν με γιοτ στις πρεμιέρες των διαγωνιζομένων ταινιών, οι πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις του «πανηγυριού» λαμβάνουν χώρα στην περιφέρεια των δρώμενων μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

cannes_hookers_graphic_a_pΚάθε χρόνο εκατοντάδες γυναίκες-συνοδοί, από τις γαλλιστί αποκαλούμενες «putes de luxe» («πόρνες πολυτελείας») που χρεώνουν 4.000 δολάρια το ραντεβού μέχρι τις πιο οικονομικές (50-75 δολάρια) ντόπιες τροτέζες από τη Νίκαια, πλημμυρίζουν τους δρόμους και τα ξενοδοχεία των Καννών στο μεγαλύτερο πορνο-πάζαρο της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Άγνωστα μοντέλα, συνοδοί πλήρους απασχόλησης, βασίλισσες της ομορφιάς, αλλά ακόμα και ηθοποιοί του Χόλιγουντ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πάνω σε ανακτορικά γιοτ, σε χλιδάτες βίλες στους γύρω λόφους της πόλης των Καννών και σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, στοχεύοντας κυρίως στους Άραβες πελάτες, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα απαιτητικά τους γούστα.

Κάποιες εξ αυτών, οι ωραιότερες, καταφέρνουν να κερδίσουν μέχρι και 40.000 δολάρια την ημέρα από πλούσιους τουρμπανοφόρους που κουβαλούν πάνω τους δεσμίδες με δεκάδες χιλιάδες δολάρια και ευρώ, σκορπώντας τα σαν χαρτί τουαλέτας: «γι’ αυτούς είναι απλό χαρτί…. δεν μετρούν καν τα χρήματα… απλά τα δίνουν χωρίς να σκέφτονται τίποτα. Έτσι είναι το σύστημα».

Ιδιαίτερη κάστα, μέσα σε όλη αυτή τη… θύελλα σάρκας, αποτελούν τα λεγόμενα «yacht girls» («κορίτσια των γιοτ») : κάθε γιοτ από τα 30-40 της προβλήτας κοσμείται από περίπου 10 τέτοια κορίτσια, γυμνά ή ημίγυμνα, τα οποία επιδίδονται σε ένα όργιο χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ.

Ακολουθεί ντοκιμαντέρ με την ιστορία του Φεστιβάλ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook