«Πόντιος Πιλάτος» ο Βουλγαράκης για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

πόντιος-πιλάτος-ο-βουλγαράκης-για-τ-21077

vitrina katastimaΤην παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολου Βουλγαράκη ζητά με σχετική του επιστολή ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων , αναφοαρκά με το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου αντί της προσεχούς Κυριακής.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Εμπορικού Συλλόγου αναφέρει:

«Όπως ήδη γνωρίζετε, ο αντιπεριφεριάρχης Ηρακλείου Κου Κουκιαδάκης πήρε απόφαση χθες Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου για κλείσιμο των καταστημάτων του Ηρακλείου την Κυριακή 15/12 και άνοιγμα – αντ’αυτής –  των καταστημάτων την Κυριακή 29/12. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας, την ίδια απόφαση πήρε σήμερα και η αντιπεριφεριάρχης Σητείας Κα Πετράκη.

Σε προφορική συνομιλία που είχαμε μαζί σας, χθες Πέμπτη 12/12 σχετικά με την πιθανότητα να ανταποκριθείτε θετικά και εσείς σε ενδεχόμενο αντίστοιχο αίτημα μας, η απάντηση σας ήταν πως δεν έχετε –βάση νόμου-την δικαιοδοσία να υπογράψετε τέτοια απόφαση.

Για τους παραπάνω λόγους, ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας στον περιφεριάρχη Κρήτης Κο Αρναουτάκη έτσι ώστε, είτε να ανακαλέσει την απόφαση του Κου Κουκιαδάκη και της Κας Πετράκη,  είτε να λάβει απόφαση για άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 29/12 σε όλη την Κρήτη ( εφ όσον αυτό είναι νόμιμο τελικά) καθότι είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί να είναι κάτι νόμιμο στην μισή Κρήτη και παράνομο στην άλλη μισή.

ΥΣ. Με την παρούσα επιστολή, συμφωνούν και προσυπογράφουν, οι προέδροι των συλλόγων καταστηματαρχών Δημοτικής αγοράς Κος Τραχαλάκης Γιώργος & κρεοπωλών Χανίων Κος Κουρομιχελάκης Σήφης.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook