Πρωτοφανείς απειλές κατά πάντων από τον Ηλία Κασιδιάρη

Χυδαίες και προκλητικές εκφράσεις εκστόμισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια έντασης που σημειώθηκε στην περιοχή Χερσονήσου της Κρήτης, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες, υψώθηκε η χουντική σημαία με τον Φοίνικα.

Όλα ξεκίνησαν όταν έξω από την αίθουσα όπου γινόταν η εκδήλωση των μελών της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο, συγκεντρώθηκαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τους οπαδούς του κόμματος που βρέθηκαν μπροστά στα μπλόκα των αστυνομικών, οι οποίοι «περνούσαν από κόσκινο» όσους ζητούσαν να περάσουν μέσα στο χώρο της εκδήλωσης.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μαζί με οπαδούς του κόμματος επιχείρησαν να περάσουν το μπλόκο της αστυνομίας και να «ζητήσουν εξηγήσεις» από τους διαδηλωτές, κάτι που όμως δεν τους επετράπη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ακούστηκε να λέει προς τους αστυνομικούς: «Θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ!»

Στη συνέχεια, απείλησε τους αστυνομικούς με μήνυση «για παράβαση καθήκοντος», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς κάθεστε και τον π… και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση. Δεν μπορούν 100 άτομα να παρακωλύουν μια νόμιμη συγκέντρωση ενός εκλεγμένου κόμματος», ισχυριζόμενος ότι η αστυνομία θα έπρεπε να προχωρήσει σε συλλήψεις των διαδηλωτών, διότι – όπως υποστήριξε – οι συγκεντρωμένοι δεν προχωρούσαν σε ειρηνική διαδήλωση, αλλά φορώντας κουκούλες προκάλεσαν και φθορές σε αυτοκίνητα οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε ακόμη χειρότερη εντύπωση ήταν ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την ώρα που μιλούσε ο βουλευτής του κόμματος Παππάς, αναφέρθηκε στα λάβαρα που υπήρχαν στην αίθουσα, λέγοντας ότι «δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δείξουμε τα λάβαρα που έχουμε εδώ. Είναι η σημαία με τον αναδυόμενο Φοίνικα» και σηκώνοντας τη σημαία της 21ης Απριλίου εν μέσω χειροκροτημάτων από τους περίπου 400 οπαδούς που ήταν παρόντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ …
Επόμενο άρθροΜετρητά και κοσμήματα… έκαναν φτερά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ