Προπηλακίστηκε ο Μιχελογιαννάκης

προπηλακίστηκε-ο-μιχελογιαννάκης-1602

Πισώπλατο χτύπημα από πολίτη δέχθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κατά τη διάρκεια προσυγκέντρωσης των εμπόρων και ταξιτζήδων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του.

Η ανακοίνωση του βουλευτή αναφέρει:

«Ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος δεν έχει ψηφίσει μέχρι τώρα ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο Μνημόνιο και ο οποίος το τελευταίο δίμηνο όχι μόνο καταγγέλλει τα μέτρα, αλλά και προσπαθεί παραγωγικά να βρει εθνικά ηθικά ισοδύναμα που να τα αντικαταστήσουν. Επειδή κατανοεί ότι οι αντοχές της κοινωνίας τέλειωσαν και επειδή πιστεύει ακράδαντα ότι στη ζωή όλοι μπορεί να είναι ίσοι αλλά δεν είναι ίδιοι, συμμετέχει ενεργά εδώ και καιρό στις πορείες διεκδίκησης των εργαζομένων.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε στην προσυγκέντρωση των εμπόρων και ταξιτζήδων, την οποία διάλεξε συμβολικά, λόγω του ότι το «ενοικιάζεται» και το «πωλείται» είναι το πιο γνώριμο ανάγνωσμα στον κάθε δρόμο και στην κάθε πλατεία και πράγματι εισέπραξε τη δυσαρέσκεια των παρισταμένων.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας την πορεία και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, βρέθηκε σε ένα «πηγαδάκι» ατόμων που το ερώτημά τους ήταν «Πώς είναι δυνατόν στην πορεία να συμμετέχει ένας βουλευτής». Κατά την διάρκεια της συζήτησης και καθώς ο βουλευτής εξηγούσε τους λόγους, την ανάγκη και το δικαίωμά του να διαμαρτυρηθεί και αυτός για τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κοινωνία μας, δέχτηκε χτύπημα πισώπλατα από πολίτη. Ευτυχώς, οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι βοήθησαν το βουλευτή, προφυλάσσοντάς τον, μέχρι να κοπάσει η οργή του κόσμου.

Ο βουλευτής ευχαριστεί από καρδιάς τα άτομα που τον βοήθησαν, μιας και δεν είχε συνοδεία αστυνομικού και δεν ήθελε επίσης να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τον προφύλαξαν δύο μακροχρόνια άνεργοι, ένας αναρχικός άνεργος που μένει στο λόφο του Στρέφη και ένα γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού.

Η οργή του κόσμου είναι δικαιολογημένη. Τα όρια αντοχής του κόσμου έχουν τελειώσει. Η σχέση πλέον πολιτικού-πολίτη βρίσκεται σε δραματικό στάδιο. Οφείλουμε όλοι μας αυτή τη δυσαρέσκεια και αυτή την οργή, να τη μετατρέψουμε στο ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να ακούσουμε τους πολίτες, να αλλάξουμε το παλιό και το σάπιο και να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπως μας αξίζει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook