Ποιοι πάμπλουτοι Έλληνες πέρασαν (και φέτος) τις γιορτές μέσα στη χλιδή;

ποιοι-πάμπλουτοι-έλληνες-πέρασαν-και-24104

Η έλευση των Ελλήνων rich and famous φέτος τις γιορτές στο Γκστάαντ δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αφού οι περισσότεροι επέλεξαν να μείνουν στην «Ελλαδίτσα», όπως την αποκαλούσαν κάποτε, και να περιορίσουν τα έξοδά τους. Άλλωστε, η οικονομική κρίση χτύπησε και αυτούς που «τα έχουν».

1Παρ’ όλα αυτά όμως, υπήρξαν και κάποιοι που προτίμησαν να επισκεφθούν το ελβετικό θέρετρο, γιορτάζοντας «παραδοσιακά», όπως συνηθίζουν, τις γιορτές τωνΧριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο ιστορικό Gstaad Palace. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Μαριάννα Λάτση επισκέφτηκε το Γκστάαντ μαζί με τα τρία παιδιά της,Πάρη, Εριέττα και Φίλιππο, όπου διαθέτει ένα υπέροχο και πολυτελές σαλέ. Τον πρωτότοκο γιο της ακολούθησε και η νέα του αγαπημένη, η Μαρία Δελόγκα, και όλοι μαζί δεν σταμάτησαν να βγαίνουν τα βράδια ανταποκρινόμενοι σε κοσμικά καλέσματα, ενώ τα πρωινά έκαναν σκι στο χιονοδρομικό κέντρο.

2Φιλοξενούμενοι της οικογένειας Λάτση ήταν ο πιστός φίλος της Μαριάνας Ηλίας Ψινάκης, οΓιώργος Αρσενάκος αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την οικογένειά του.  Η Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, φέτος άφησε το Σεντ Μόριτζ, όπου διαθέτει σαλέ η οικογένειά της, και προτίμησε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της και νεαρό εφοπλιστή Γιάννη Προκοπίου στο σαλέ του στο Γκστάαντ. Μαζί της ήταν και ο αδελφός της Γιάννης Γουλανδρής.

3Μόνιμοι κάτοικοι της Ελβετίας και σταθεροί επισκέπτες του Γκστάαντ κάθε χρόνο είναι οΣπύρος και η Κιμ Μεταξά, που γιόρτασαν οικογενειακά τις γιορτές με το γιο και τα εγγόνια τους, αλλά και τον στενό τους φίλο Σερ Τάκη Θεοδωρακόπουλο. Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος Άλκις Δαυίδ και η εγκυμονούσα σύζυγός του Τζένιφερ Στάνοεπισκέφτηκαν για τις γιορτές το Γκστάαντ, όπου διαθέτουν ένα υπέροχο σαλέ.  Φιλοξενούμενος ήταν και ο Σωκράτης Κόκκαλης  junior, ο οποίος άλλαξε το χρόνο με την οικογένεια Μαρτίνου. Στο Γκστάαντ βρέθηκαν επίσης ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου με τα παιδιά τους, ο Περικλής και η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Ιωάννα Βαρδινογιάννη, ο Πύρρος Βαρδινογιάννης και η Χρυσή Γουλανδρή.

Πηγή: News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook