Πλατανιάς για Βλαχοδήμο | Τον πιστεύει ο Αναστόπουλος

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-PANIONIOSΔεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από τη Γερμανία. Ο νεαρός παίκτης έχει δοθεί δανεικός στην Άουγκσμπουργκ, όμως το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι πληρώνει το συμβόλαιο του, καθώς φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Μάρκους Βαϊνζιέρι.

Ο πρώην παίκτης της Skoda Ξάνθης έχει παίξει μόλις δεκατέσσερα λεπτά στην Bundesliga, ενώ άλλες δύο φόρες ήταν στον πάγκο χωρίς να χρησιμοποιηθεί. Στα υπόλοιπα εννέα ματς ήταν εκτός αποστολής. Πάντως, από τις 20 Οκτώβριου μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εθνικών ομάδων, δεν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθεί, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Αν τελικά φύγει από το γερμανικό πρωτάθλημα ο 22χρονος παίκτης, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να δοθεί στον Πλατανιά. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο πρώτος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για αυτόν, καθώς τον πιστεύει πολύ. Θεωρεί πως με την ταχύτητα του και την ποιότητα του μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Κρήτης.

 

Πηγή : sportfm

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ