Πλατανιάς: Σημαντική ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

plataniaw olympiakosΗ Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων όσων φιλάθλων δεν έχουν στην κατοχή τους κάρτα διαρκείας ή εισιτήριο ή ατομική πρόσκληση, με δεδομένο ότι το σύνολο των διαθέσιμων εισιτηρίων έχει ήδη πωληθεί.

Οπως έχει ήδη αποφασιστεί στη σύσκεψη με την Ελληνική Αστυνομία για τα μέτρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, την ερχόμενη Κυριακή η ΕΛ.ΑΣ. θα πραγματοποιεί αυστηρά μέτρα ελέγχου σε συγκεκριμένα σημεία, αρκετές εκατοντάδες μέτρα πριν από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, προκειμένου να επιτρέπεται αρχικά η διέλευση, εν συνεχεία η πρόσβαση και, τέλος, η είσοδος σε αυτό αποκλειστικά και μόνο σε όσα άτομα διαθέτουν κάρτα διαρκείας ή εισιτήριο ή ατομική πρόσκληση.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κρίνει σκόπιμο να επισημάνει, ακόμη, με δεδομένο ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ανεπιβεβαίωτες φήμες περί «έκδοσης» πλαστών εισιτηρίων, ότι, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργεις που απαιτούνται για την ομαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι η κατοχή πλαστού εισιτηρίου επιφέρει αυτομάτως αυτόφωρη σύλληψη.

Τέλος, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι, για λόγους ασφαλείας, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν θα επιτραπεί από την ΕΛ.ΑΣ. η διέλευση, από τα αρχικά σημεία ελέγχου, άρα και η πρόσβαση – είσοδος στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, σε παιδιά άνω των πέντε (5) ετών, χωρίς ατομικό εισιτήριο, με δεδομένο ότι το Γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ