Πλατανιάς: Πε – πε – πέφτουμε ;…

πλατανιάς-πε-πε-πέφτουμε-19283

Δυστυχώς όλα τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος!

Anastasiadis (1)Ο Πλατανιάς η ομάδα που κατάφερε να ζωντανέψει ένα ποδοσφαιρικό παραμύθι, έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Πνευματικών και των προπονητών του παρελθόντος.

Ίσως να γίνομαι κουραστικός, ίσως απλά όλοι εκεί στην διοίκηση του Πλατανιά που βάζουν το χέρι στην τσέπη και ματώνουν να ξέρουν περισσότερα, ίσως και να δοκιμάζει η Παναγία τις αντοχές μας και ο Πλατανιάς να είναι ένας σύγχρονος Ιώβ.

ΜΑΚΑΡΙ θα έλεγα, όμως τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους και αυτά λένε ότι η τελευταία πρόταση στο προηγούμενο άρθρο ίσως να είναι προφητική.

Το «πέφτουμε με μαθηματική ακρίβεια» αγωνιστική με αγωνιστική παίρνει σάρκα και οστά και δυστυχώς τα θύματα δεν έχουν καμία σχέση με τον θύτη. Έναν θύτη που βλέπει με παρωπίδες δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα και κάνει ότι γουστάρει χωρίς έλεγχο όπως όλα δείχνουν.

Με το χαζό μου το μυαλό θα ρωτήσω πότε θα βρούμε μια ισορροπία στην άμυνα;

Πότε θα παίξει η ίδια εντεκάδα και πότε επιτέλους θα κάνουμε νίκη;

Η ομάδα προλαβαίνει να σωθεί ακόμα και τώρα, αποφάσεις χρειάζονται και γροθιά στο μαχαίρι, ένα ηλεκτροσόκ που θα ξυπνήσει τον ασθενή. Στο παρελθόν η διοίκηση έπραξε ότι έπρεπε για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας, ας το πράξει και τώρα όσο δύσκολο και αν είναι.

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ η Βέροια έχει καλύτερο πρόγραμμα όμως αυτό δεν μας στερεί το δικαίωμα να ελπίζουμε το πρόγραμμα μας στέλνει προτελευταία αγωνιστική στην Βέροια και εκεί θα παιχτεί η παραμονή.

Με αυτόν τον προπονητή δεν μπορεί η ομάδα ίσως να φταίει η χημεία ίσως άλλα πράγματα που δεν είναι της παρούσης. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και σωστές αποφάσεις ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

 

Πηγή: sportfmxania   Γράφει ο Κώστας Νίτσε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook