Πλατανιάς: Ανακοινώσεις για Περβόλια και στο βάθος μηνύσεις ;

πλατανιάς-ανακοινώσεις-για-περβόλια-28404

Barouksakis_MathioulakisΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην ΠΑΕ  Πλατανιά, αναμένεται να προχωρήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες σε μία σειρά αποφάσεων, εκδηλώνοντας ποικιλοτρόπως την οργή και την αντίδρασή τους για το θέμα του Δημοτικού γηπέδου Περιβολίων.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει ανακοίνωση-κόλαφος σε βάρος όλων όσων -κατά την ΠΑΕ Πλατανιάς- δημιουργούν ψεύτικες εντυπώσεις και επιδιώκουν στη δημιουργία κλίματος, δυσμενούς για την ίδια την ομάδα. Εάν μπορούσαμε με απλά λόγια να μεταφράσουμε το συναίσθημα που διακατέχει τη διοίκηση του Πλατανιά μετά τα όσα ακούστηκαν για τα Περβόλια είναι ότι «δεν πάει άλλο».

Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μοναδική απόφαση που διαφαίνεται ότι θα παρθεί. Η ΠΑΕ Πλατανιάς ετοιμάζει μηνύσεις προς συγκεκριμένα πρόσωπα που μέσω του διαδικτύου επιτίθενται συνεχώς σε βάρος παραγόντων και συγκεκριμένα του προέδρου Στέλιο Βαρουξάκη αλλά και του αντιπροέδρου Μανώλη Μαθιουλάκη.

Ως εκ τούτου, είμαστε εν αναμονή των… νέων επεισοδίων που όπως όλα δείχνουν θα βγουν στο προσκήνιο και θα αφορούν τις τοπικές, ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες και το γηπεδικό ζήτημα των Περιβολίων..

 

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook