“Ο γιος μου κακοποιήθηκε” καταγγέλλει η μητέρα του ενός συλληφθέντος | Ιατροδικαστική εξέταση θα ζητήσουν οι δικηγόροι τους

ο-γιος-μου-κακοποιήθηκε-καταγγέλλ-28197

kozani 3

  •  Εμφανή τα σημάδια ξυλοδαρμού και στις 4 φωτογραφίες
  •  Δείτε όλες τις φωτογραφίες των συλληφθέντων
  • «Οι συλληφθέντες χτυπήθηκαν κατά την «δυναμική επιχείρηση» που έγινε στο βαν στο οποίο επέβαιναν μετά την ληστεία γιατί προέβαλαν αντίσταση» λέει η αστυνομία
  •  Με τον Αλ. Γρηγορόπουλο ήταν το μοιραίο βράδυ του 2008 ο ένας απο τους τέσσερις
  •  «Καθαρά» τα όπλα, δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί

koz 1Στον εισαγγελέα Εφετών οδηγήθηκαν το απόγευμα οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης.

Τα ξημερώματα και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και κρατούνται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία συνεχίζει την προανάκριση για εμπλοκή τους σε τρομοκρατικές ενέργειες.

koz 2Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα όπλα που χρησιμοποιήσαν οι δράστες για τις ληστείες ήταν «καθαρά», δηλαδή δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σε καμί άλλη τρομοκρατική ή εγκληματική ενέργεια.

Έξω από την ΓΑΔΑ βρίσκονται από το πρωί συγγενείς των νεαρών, ενώ η μητέρα του Μπουρζούκου, η οποία είναι γιατρός του ΕΚΑΒ, κατήγγειλε το γεγονός ότι οι συλληφθέντες κακοποιήθηκαν. Παράλληλα, οι δικηγόροι τους θα ζητήσουν τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο και ιατροδικαστική εξέταση, καθώς φέρουν εμφανή σημάδια κακοποίησης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι οποίες έχουν υποστεί επεξεργασία.

koz 3Σύμφωνα με την αστυνομία “οι συλληφθέντες χτυπήθηκαν κατά την «δυναμική επιχείρηση» που έγινε στο βαν στο οποίο επέβαιναν μετά την ληστεία γιατί προέβαλαν αντίσταση”

Σε βάρος των τεσσάρων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της αρπαγής από κοινού, της παράνομης οπλοφορίας, της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοφορίας, της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, της χρήσης πλαστού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, της αντίστασης από δράστες που οπλοφορούν, της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και της απλής σωματικής βλάβης.

koz 4Στον εισαγγελέα Εφετών θα οδηγηθούν ο Ιωάννης Μιχαηλίδης, 25 χρόνων και ο Δημήτρης Πολίτης, 22 χρόνων, προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούσαν σε βάρος τους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι Ανδρέας-Δημήτριος Μπουρζούκος, 24 ετών και Νικόλαος Ρωμανός, 20 ετών θα παραμείνουν στην Αντιτρομοκρατική, όπου εξετάζονται.

 

Πηγή: newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook