Ηχητικό | Πάνος Καμμένος στα Χανιά | Είμαστε σε κατοχή, έχει καταργηθεί το Σύνταγμα

ηχητικό-πάνος-καμμένος-στα-χανιά-είμ-17513

kammenos 2Για την Λίστα Λαγκάρντ, τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα όσα γίνονται στο εσωτερικό του κόμματος έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος το πρωί μίλησε στον SUPER FM 89.6.

Όπως υποστήριξε ο κ. Καμμένος, «Υπάρχουν παράπονα ότι έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα πιο νωρίς.

Κάποιοι τόσο καιρό κρατούσαν ένα κίνημα πολιτών να προχωρήσει μπροστά και αναφέρομαι σε αυτούς που έφυγαν, γιατί πίστευαν ότι το κίνημα αυτό είναι σαν τα κόμματα, της μεταπολίτευσης.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έχουμε αρχές και πιστεύω τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν αλλάζουν.

Πρώτα από όλα είναι η ενότητα του Ελληνικού λαού και η απελευθέρωση του απέναντι στην ξένη κατοχή που έχει η πατρίδα μας, στο Μνημόνιο και στους ξένους κατακτητές που έχουν καταντήσει τους Έλληνες σε αυτή την εξαθλίωση που θυμίζει εποχές μετά τον πόλεμο.

Είμαστε απόλυτα σε κατοχή, καθώς, έχει καταργηθεί το Σύνταγμα της χώρας, έχουν καταργηθεί οι λειτουργίες της Βουλής και αυτό κάνω θέλω να επαναφέρω τις νόμιμες λειτουργίες αλλά παράλληλα αντιστέκομαι μέσα στην Βουλή όταν ψηφίζονται, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Η επίσκεψή μου, στα Σφακιά έχει και σημαδιακό χαρακτήρα, τον τόπο όπου ξεκίνησαν οι επαναστάσεις και οι εξεγέρσεις για την απελευθέρωση του λαού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το κίνημα αυτό, ξεκίνησε δυο μήνες πριν από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου από τα Χανιά και πήραμε την στήριξη του λαού της Κρήτης.

O Ελληνικός λαός, θα αποφασίσει αν θέλουν την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αν θέλει την κυβέρνηση που παίρνει εντολές από την κυρία Μέρκελ ή αν θέλουν την Ελλάδα μια ανεξάρτητη χώρα.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης Ανεξάρτητων Ελλήνων-ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος, απάντησε πως, «Ο σχηματισμός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ανεξαρτήτων Ελλήνων, θα υπάρξει μόνο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει να αφήσει τις θέσεις που συγκρούονται με τις δικές μας, σε ότι αφορά τα Εθνικά μας θέματα.

Σχετικά με την Λίστα Λαγκαρντ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως , «η άποψη η δική μας, είναι ότι από την πρώτη στιγμή πρέπει να γίνει δήμευση  περιουσιών και βαριές ποινές γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με εξαπάτηση του Ελληνικού κράτους και του Ελληνικού λαού.»

Έχουμε να κάνουμε με μαύρο πολιτικό και εκδοτικό χρήμα. Υπάρχουν εκδότες, όπως ο εκδότης της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, πολιτικοί στην Λίστα,υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι, ποίοι είναι αυτοί, είναι στο απυρόβλητο;

Αν δεν υπάρξουν βαριές ποινές,θα υπάρξει λαϊκή δικαιοσύνη γιατί τα πράγματα έχουν φτάσει στα όρια τους.»

Αξίζει να σημειωθεί πως τις 12:00 το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος, θα επισκεφθεί την Δημοτική Αγορά των Χανίων αλλά και το κέντρο της πόλης προκειμένου να συνομιλήσει με τους πολίτες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook