Ο Ν.Ο.Χανίων 5-5 με την Ηλιούπολη| Μένει στην μεγάλη κατηγορία | Μπράβο στα παιδιά

ο-ν-ο-χανίων-5-5-με-την-ηλιούπολη-μένει-στη-14206

Παρά το ισόπαλο 5-5 στον αγώνα με την Ηλιούπολη, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 Εθνική κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της περιόδου.

nox 3

Έτσι, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρώτο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα και τη νέα αγωνιστική περίοδο ό,τι κι αν γίνει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, που είναι με αντιπάλους το Ναυτικό Όμιλο Πατρών και τον ΠΑΟΚ, παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα εκτός έδρας.

Ο αγώνας με την Ηλιούπολη διεξήχθη στην έδρα του Κολυμβητηρίου Χανίων, την οποία τα Χανιά χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά φέτος ή αλλιώς μετά από… 348 ημέρες και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το περσινό πρωτάθλημα!

Όλο αυτό το διάστημα, η Χανιώτικη ομάδα δυσκολεύτηκε τα μέγιστα αλλά τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Ο αγώνας είχε αμφίρροπη εξέλιξη, καθώς Ν.Ο.Χ. και Ηλιούπολη συμβάδιζαν στο σκορ. Τα Χανιά είχαν το προβάδισμα κατά την εξέλιξη του τέταρτου και τελευταίου 8λεπτου με δύο γκολ διαφορά (5-3) αλλά η Ηλιούπολη, σκοράροντας με τους Κουλιέρακη και Λάζαρη ισοφάρισε σε 5-5 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Για τα Χανιά τα γκολ σημείωσαν οι Βλοντάκης(2), Μπατάκης(2) και Βιζυράκης(1) ενώ για την Ηλιούπολη οι Λάζαρης(2), Κουλιεράκης(2) και Γιάγκος(1).

Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σολογάνης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, 2 Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Μαζοκοπάκης, 1 Βιζυράκης, 2 Βλοντάκης, Σκουμπάκης, Χατζηδάκης, Μυγιάκης, Κουμής

Ηλιούπολη (Νίκος Καραμάνης): Εκιντζόγλου, Κοντογιώργος, Φαναριώτογκου, Καζάζης, 2 Κουλιεράκης, Αγγελίδης, 2 Λάζαρης, Ματαράγκας, Κολυβάς, 1 Γιάγκος, Παπαδογιάννης, Κοπελιάδης, Φωτόπουλος

8λεπτα: 2-1, 1-0, 0-1, 2-3

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Βασιλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook