Ο Μαρκογιαννάκης υπερασπιστής φυλακισμένης εφοριακού για διαφθορά!

 

Η “κομπίνα” στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η πελάτισσα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, είναι μία από τις μεγαλύτερες που αποκαλύφθηκαν ποτέ, καθώς υπολογίζεται ότι ζημίωσε το Δημόσιο με πάνω από 30 δις δραχμές!

Markogiannakis1Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης πρόεδρος της Προανακριτκής Επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με την ιδότητα του δικηγόρου – υπερασπιστή.

Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ ήρθε στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ως συνήγορος υπεράσπισης εφοριακού η οποία έχει καταδικαστεί τρεις φορές από τα ποινικά δικαστήρια κατηγορούμενη για μεγάλη κομπίνα με παράνομες επιστροφές ΦΠΑ.

Μάλιστα η συγκεκριμένη εφοριακός βρίσκεται στη φυλακή εκτίοντας πονή κάθειρξη 15 ετών που της έχει επιβληθεί για μία από τις σε βάρος της υποθέσεις.

Ο βουλευτής ζήτησε και πήρε αναβολή καθώς επικαλέστηκε φόρτο λόγω της Προανακριτής Επιτροπής της Βουλής.

Η “κομπίνα” στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η πελάτισσα του κ.Μαρκογιαννάκη είναι μία από τις μεγαλύτερες που αποκαλύφθηκαν ποτέ καθώς υπολογίζεται ότι ζημίωσε το Δημόσιο με πάνω από 30 δις δραχμές!

 

 

Πηγή: seleo

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠόλεμος δηλώσεων ΑΟΧ – ΠΑΕ Πλατανιάς με φόντο τα Περβόλια
Επόμενο άρθροΠέφτει χρήμα στις κρητικές τουριστικές επιχειρήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ