Ο Μαρκογιαννάκης κατέθεσε μήνυση κατά του Βαξεβάνη

hot docΜήνυση κατά του εκδότη και δημοσιογράφου του περιοδικού “HOT DOC” Κώστα Βαξεβάνη κατέθεσε σήμερα, ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρος της βουλής και πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Εκτός από τον Κώστα Βαξεβάνη ο κ. Μαρκογιαννάκης μηνύει επίσης και τον δημοσιογράφο Γιάννη Συμεωνίδη.

Μεταξύ άλλων στην μήνυση αναφέρονται τα εξής,

“Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης Βουλευτής Χανίων και Γ΄ Αντιπρόεδρος Βουλής κατέθεσε σήμερα 27/2 μήνυση ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κων Χανίων (διά του Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών) κατά του κ. Βαξεβάνη Κων/νου, δημοσιογράφου, για τα συνεχή, ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του ιδίου στο διαδίκτυο και στο περιοδικό “HOT DOC”.”

Εν όψει όλων όσα εκθέτω, προκύπτει ότι οι εγκαλούμενοι διέπραξαν σε βάρος μου ο μεν πρώτος τα αξιόποινα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης- διά του τύπου, όσον αφορά το περιοδικό HOT DOC –και της ηθικής αυτουργίας σε συκοφαντική δυσφήμιση διά του τύπου, ο δε δεύτερος το αξιόποινο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης διά του τύπου”

Το κείμενο καταλήγει ως εξής,

“Μηνύω τούτους ενώπιον Υμών και εξαιτούμαι τη νόμιμη τιμωρία τους. Δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων για το ποσόν των 40€ για την ηθική βλάβη που υπέστην, με την επιφύλαξη να επιδιώξω ενώπιον των Πολιτικών Δικαστηρίων την πλήρη αποζημίωση για την εν λόγω αιτία.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚυβερνητική κρίση φέρνει η τροπολογία περί γένους στις Ένοπλες Δυνάμεις
Επόμενο άρθροΣτη φυλακή ο Παπαγεωργόπουλος για την υπεξαίρεση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ