Οι στριπτιζέζ του skype | Γυναίκα εξομολογείται πως έβγαζε 500 δολάρια τη μέρα από το σπίτι της

οι-στριπτιζέζ-του-skype-γυναίκα-εξομολογε-103731

s666Όταν η Abigail Fox είδε μια αγγελία που υποσχόταν ημερομίσθιο μέχρι και 500 δολάρια, για να ψυχαγωγεί άντρες από την ασφάλεια ενός στούντιο, σκέφτηκε πως ήταν πολύ δελεαστικό.

Με τη χρήση ενός φορητού υπολογιστή με ενσωματωμένη κάμερα, χωρίς κανενός είδους επαφή, έγινε στριπτιζέζ μέσω Skype στο Λος Άντζελες όπου έμενε. Τώρα έχει αφήσει πίσω της όλη αυτή την ιστορία, και εξομολογείται στη Dailymail για το πώς έβγαζε εύκολα χρήματα, απολαμβάνοντας παράλληλα αυτό που έκανε.

Όπως αναφέρει: «Ο πρώτος μου πελάτης ήταν ένας τύπος που τον έλεγαν John και ο οποίος απλά ήθελε κάποιον να μιλήσει για τρεις ώρες. Τελειώνοντας ήμουν πλουσιότερη κατά 270 δολάρια. Εκείνος ένιωθε ότι με γνώριζε. Πρόκειται για πελάτες-κλισέ που νιώθουν μόνοι και ψάχνουν για μια σύντομη παρέα».

s3_5Αυτό που βλέπει συνήθως είναι λέξεις πάνω σε μια οθόνη, αλλά αρκετές φορές οι άντρες τη ρωτούν αν θα ήθελαν να τους δει. Η ίδια δηλώνει πως ο κόσμος της κάμερας είναι πολύ διεγερτικός :«Μου άρεσε να ξεντύνομαι μπροστά τους και να γλύφω τα δάχτυλά μου. Μου άρεσε να τους μιλάω για τις φαντασιώσεις μου και να τους βλέπω να αυνανίζονται μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, πίσω από τα γραφεία τους».

Λίγο καιρό αργότερα η Abigail άρχισε να δουλεύει από το σπίτι της με αποτέλεσμα να μην δίνει προμήθεια σε καμία εταιρεία. Αυτό είχε ένα ακόμα πλεονέκτημα, ότι μπορούσε να το κάνει τις ώρες που τη βόλευαν, από την άνεση του προσωπικού της χώρου.

s1_15Με την τριβή της δουλείας έμαθε νέα κόλπα που της απέφεραν περισσότερα χρήματα: «Με το ένα μάτι στο χρονόμετρο, προσπαθούσα με κάθε τρόπο να κερδίσω παραπάνω χρόνο. Συνήθισα να βγάζω τα ρούχα μου πολύ αργά και άφηνα την κάμερα να «ταξιδέψει» επάνω στο κορμί μου, ξεγελώντας τον πελάτη μου, ο οποίος πια δε σκεφτόταν τα χρήματα που έβγαιναν από την πιστωτική του κάρτα με το λεπτό. Τούς πρότεινα διάφορα ‘παιχνίδια’».

Η Abigail εξομολογείται ότι πλέον βαρέθηκε όλα αυτά καθώς κουράστηκε να υποδύεται δεκάδες ψεύτικες προσωπικότητες, ανάλογα με τα γούστα των πελατών της. «Σήμερα μόλις και μετά βίας το σκέφτομαι. Εκτός από τις φορές που χωρίς να το καταλαβαίνω, κινούμαι παθιάρικα και με αποπλανητικό ύφος, όταν βρίσκομαι με τον εραστή μου όπως ακριβώς έκανα και τότε» καταλήγει.

Πηγή: iefimerida

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook