Οικογένεια…»λουλούδι» | Οι κόρες διακινούσαν ναρκωτικά κι ο πατέρας κλοπιμαία!

οικογένειαλουλούδι-οι-κόρες-διακ-102810

01489DE738C36BCD8BD1B7D4CB040317Όλη η οικογένεια έπαιρνε μέρος στην επιχείρηση που είχε στήσει ένας 39χρονος, o οποίος είχε κάνει κανονικά βαποράκια τις δύο ανήλικες κόρες του και την ανιψιά του. Οι θυγατέρες του 39χρονου, μια 16χρονη και μια 14χρονη, μαζί με την 23χρονη εξαδέλφη τους είχαν αναλάβει τη διακίνηση κάνναβης και ναρκωτικών χαπιών σε χρήστες της Λιβαδειάς, ενώ ο ίδιος πληρωνόταν σε… είδος με κλοπιμαία τα οποία στη συνέχεια διακινούσε σε ένα παράπηγμα που είχε μετατρέψει σε… έκθεση στο ιδιόκτητο οικόπεδό του!

Όταν το αλισβερίσι έγινε αντιληπτό, οι άνδρες της Ασφαλείας Λιβαδειάς έκαναν συντονισμένη επιχείρηση στην παράγκα όπου κατοικούσε η οικογένεια.

Εκεί βρέθηκαν 601,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερις καρτέλες με 37 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, μια ξιφολόγχη μήκους 30 εκατοστών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 19.670 ευρώ από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ακόμη, κατασχέθηκαν τρεις τηλεοράσεις, δύο DVD, τρεις οθόνες υπολογιστών, ένα καταγραφικό μηχάνημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, δύο GPS, ένα ραδιόφωνο, ένα MP3, μια φωτογραφική μηχανή, τέσσερα κινητά, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, ένα αλυσοπρίονο, ένα κρουστικό δράπανο και ένα «πιστόλι» βαφής που προέρχονταν από διαρρήξεις και κλοπές και είχαν δοθεί ως ανταλλάγματα για την αγορά ναρκωτικών.

Οι τρεις κοπέλες και ο 39χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους άσκησε διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Πηγή: protothema

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook