Νότης Σφακιανάκης: «Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει» | Video

νότης-σφακιανάκης-μόνο-η-χρυσή-αυγή-θ-104311

«Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή», είπε σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο Νότης Σφακιανάκης κατά τη διάρκεια της απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου με τίτλο «16 αυτοτελείς ιστορίες», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο γνωστός τραγουδιστής τάχθηκε υπέρ του Νίκου Μιχαλολιάκου, σημειώνοντας ότι είναι απαράδεκτό να στέλνεις στη φυλακή έναν αρχηγό κόμματος και εκφράζοντας την άποψη ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι φασίστες.

Δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνηση «δεν διοικεί σωστά τη χώρα», ενώ στράφηκε εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή του με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τέτοιο υπουργό Υγείας δεν πάμε πουθενά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαϊκός τραγουδιστής δηλώνει υποστηρικτής της Χ.Α, αφού στο παρελθόν έχει πει ότι «η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας βιάσει».

Πηγή: nooz

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook