Μαρκογιαννάκης: Πρέπει να ελεγχθούν 63 λογαριασμοί | video

Για κωλυσιεργία στον έλεγχο των λογαριασμών των συγγενικών του κ. Παπακωνσταντίνου προσώπων, κατηγόρησε το ΣΔΟΕ, ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Αναφέροντας ότι στη λίστα του ΣΔΟΕ, υπάρχουν 63 λογαριασμοί που θα πρέπει να ελεγχθούν.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MEGA:

«Είμαστε λίγο πιο πάνω από το μηδέν. Υπάρχουν 2063 λογαριασμοί στο ΣΔΟΕ, που θεωρούνται ύποπτοι. Αυτοί θα πρέπει να ελεγχθούν. Περιμένουμε τα στοιχεία από τους 4 λογαριασμούς συγγενικών προσώπων του κ. Παπακωνσταντίνου. Θα πρέπει να έχουμε στοιχεία στα χέρια μας, για να συνεχιστεί η έρευνα. Αν μείνουμε σε όσα μας έχει δώσει ο κ. Πεπόνης, θα μας πουν ότι τα κουκουλώσαμε. Νομίζω ότι μετά από τις παρεμβάσεις μου, θα έχουμε τελικά τα στοιχεία για αυτούς τους 4 λογαριασμούς, αλλά και για τους 63 λογαριασμούς που θεωρούνται ύποπτοι.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να προσέλθουν στην προανακριτική επιτροπή για εξέταση οι κ κ. Γ. Καπελέρης, Ι. Διώτης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ