Μαρκογιαννάκης: «Είτε θα πάθω εγκεφαλικό, είτε θα τρελαθώ, με όλους αυτούς που έχω μπλέξει»

μαρκογιαννάκης-είτε-θα-πάθω-εγκεφαλ-27670

proanakrimarkofiandikΈνταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Προανακριτικής Επιτροπής, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Καπερνάρος να σπάσει τα δάχτυλά του και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να προειδοποιεί τον κ. Μαρκογιαννάκη  ότι θα τον στείλει στον Εισαγγελέα.

Αφορμή στάθηκε το αίτημα του κ. Καπερνάρου και της κα Κωνσταντοπούλου να υποβάλλουν περισσότερες ερωτήσεις στον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη, ο οποίος κατέθετε εκείνη την ώρα.

«Δεν θα λήξει η συνεδρίαση έχω να κάνω και άλλες ερωτήσεις», φώναζε ο κ. Καπερνάρος, σύμφωνα με τον ALPHA, χτυπώντας το χέρι του στο έδρανο.

«Δεν επιτρέπω άλλες ερωτήσεις», φαίνεται να είπε στους δυο βουλευτές ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Καπερνάρος και η κα Κωνσταντοπούλου τότε σηκώθηκαν όρθιοι λέγοντας στον πρόεδρο της Προανακριτικής ότι «υπάρχουν και άλλες ερωτήσεις επί της ουσίας που πρέπει να γίνουν».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είπε στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «έχεις κάνει 400 ερωτήσεις, αν κάνεις άλλη μία παραπάνω, σημαίνει κάτι;».

«Μη σηκωθείτε να φύγετε, είναι παράνομο», τόνισε η κα. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στον μάρτυρα, και ο κ. Μαρκογιαννάκης της απάντησε ότι «εγώ είμαι ο πρόεδρος, η συνεδρίαση έληξε».

Στο σημείο αυτό, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε τον πρόεδρο, σύμφωνα με τον ALPHA, ότι θα τον στείλει στον εισαγγελέα, «για υπόθαλψη εγκληματία και συγκάλυψη».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, σύμφωνα με τον ALPHA, βγήκε έξαλλος από την αίθουσα της συνεδρίασης, λέγοντας: «δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Με αυτά που γίνονται εδώ μέσα είτε θα πάθω εγκεφαλικό, είτε θα τρελαθώ, με όλους αυτούς που έχω μπλέξει».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook