Μαρκογιαννάκης: Δεν θα γίνει ρινγκ η Προανακριτική

markogiannakis_vouli“Ακούω ότι το “Α” κόμμα θα προτείνει τον έναν βουλευτή, το “Β” κόμμα τον τάδε βουλευτή.

Έχουν σκοπό να κάνουν την επιτροπή πεδίο πάλης; Ρινγκ; Δεν γίνεται αυτό. Εδώ πάμε να δουλέψουμε” δήλωσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα είναι πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τη “λίστα Λαγκάρντ” .

“Έχω αποδείξει ότι εφαρμόζω τον κανονισμό και θα τον εφαρμόσω κατά γράμμα. Δεν θα επιτρέψω τα μόνα σχόλια που θα ακούγονται να είναι ποιος έβρισε ποιον, ή ποιος φώναζε περισσότερο. Όσοι έρχονται με άγριες διαθέσεις, θα τους μείνουν οι διαθέσεις μόνο”.

«Θα προσπαθήσω αύριο να συγκροτηθούμε σε σώμα. Τις επόμενες μέρες θα λυθούν τα διαδικαστικά και θα μπει το νερό στο αυλάκι. Την Πέμπτη θα μπούμε στην ουσία. Αν γίνω πρόεδρος, θα προσπαθήσω να μην χρειαστεί παράταση μετά την 25η Φεβρουαρίου», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε:

«Όταν ήμουν υπουργός υπήρχε η πεποίθηση ότι κάποιοι εμφανίζονται με δύο πρόσωπα. Κατά την άποψη της Αστυνομίας, η “Σέχτα Επαναστατών” και οι “Πυρήνες της Φωτιάς” μπορεί να είναι οι ίδιοι άνθρωποι.

Όπως και να ‘χει, οι κοινωνικές συνθήκες επιτρέπουν την αναβίωση της τρομοκρατίας, με τα απομεινάρια που έχουν εμπλουτιστεί με νέα άτομα.

Πηγή: enikos.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ‘κύριος’ να μας πει για το σύστημα ασφαλείας των ολυμπιακών αγώνων , για τον Εφραίμ και Αρσένιο όπως και για τους περιβόητους εκλογικούς του φίλους στο Χανιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ