Κρήτη | Πα-τέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του

PATERASΜια υπόθεση που προκαλεί σοκ και δέος, εκδικάστηκε, κεκλεισμένων των θυρών, σήμερα, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, με έναν 45χρονο, άνδρα από το Λασίθι, να καταδικάζεται για βιασμό ανήλικης. Η δίκη αφορά υπόθεση του 2008, οπότε η 17χρονη και ο 40χρονος ,τότε, ξεκίνησαν ερωτική σχέση, αφού η ανήλικη είχε ανακαλύψει ότι ο πατέρας της δεν είναι ο σύζυγος της μητέρας της αλλά ο 40χρονος, με τον οποίο η μητέρα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση την περίοδο που συνέλαβε την κόρη της.
Κόρη και “πατέρας” γνωρίστηκαν και αναπτύχθηκε μεταξύ τους … ειδύλλιο! Η ανήλικη έμεινε έγκυος, όμως λίγο αργότερα απέβαλε, και κατήγγειλε τον άνδρα που θεωρούσε πατέρα της και σύντροφό της για βιασμό, ισχυριζόμενη ότι τη χτύπησε και τη βίασε.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, η ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε τους ισχυρισμούς της περί βιασμού, ενώ ο 45χρονος, σήμερα, άνδρας, ισχυρίστηκε ότι τίποτα δε συνέβη παρά τη θέληση του κοριτσιού.

Το πιο θλιβερό όλων, ωστόσο, και συνάμα παράδοξο είναι το ότι αν και οι δύο θεωρούσαν ότι τους συνδέουν δεσμοί αίματος, αυτός δεν τους απέτρεψε από το να αναπτύξουν ερωτική σχέση. Ψυχολόγος που κατέθεσε ανέφερε ότι ο 45χρονος φέρεται να έπεισε την ανήλικη ότι είναι φυσιολογική μία ερωτική σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν συγγενική σχέση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕλληνική Ιθαγένεια | Εξαιρετικό Video
Επόμενο άρθροΣαλπάρει πλοίο με αγροτικά από την Σούδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ