Κρήτη: Μαροκινός προσπάθησε να βιάσει 10χρονο αγόρι | Στον εισαγγελέα…

κρήτη-μαροκινός-προσπάθησε-να-βιάσει-10-27815

10xronosΗ οικογένεια ενός 10χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι ένας 45χρονος Μαροκινός το περασμένο Σάββατο αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος του παιδιού τους.

Πιο συγκεκριμένα, το παιδί τους ανέφερε την Πέμπτη, ότι ο 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ζει στο χωριό  Άγιος Βασίλειος Ρεθύμνου , με την πρόφαση του να δείξει κάποια παιχνίδια, ζήτησε από τον 10χρονο να πάει μαζί του στο σπίτι του.

Εκεί, ο 45χρονος  Μαροκινός  έδειξε, όπως είπε το παιδί στους γονείς του, στον 10χρονο κάποια DVD με πορνογραφικό υλικό, ενώ άρχισε να τον χαϊδεύει πάνω από τα ρούχα. Το παιδάκι σοκαρίστηκε και αντέδρασε και κατάφερε να φύγει από το σπίτι.

Αν και αρχικά δεν είπε τίποτα στους γονείς του, λίγες ημέρες αργότερα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους σοκαρισμένους γονείς ότι το ίδιο είχε γίνει άλλη μία φορά στο παρελθόν, ενώ ο 10χρονος υποστήριξε ότι ο Μαροκινός είχε επιχειρήσει να κάνει την ίδια πράξη σε άλλα δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Επιπλέον, ο μικρός ισχυρίστηκε ότι ο 45χρονος Μαροκινός τραβούσε βίντεο τα παιδιά όταν βρίσκονταν στην παιδική χαρά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου έκαναν άμεσα έρευνα στο σπίτι του 45χρονου Μαροκινού, όπου βρήκαν όντως πορνογραφικό υλικό ενηλίκων, ενώ και στο κινητό του εντοπίστηκαν μικρής διάρκειας βίντεο με τα παιδιά στην παιδική χαρά.

Επίσης, βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένας μπαλτάς στην κατοχή του και συνελήφθη.

Ο Μαροκινός  με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook