Και σήμερα…»Κερνάμε Ελλάδα»

και-σήμερακερνάμε-ελλάδα-1156

«Κερνάμε Ελλάδα,» αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου γαστρονομικού φεστιβάλ, που ολοκληρώνεται σήμερα , στο εκθεσιακό κέντρο στην Αγυιά Χανίων.

Πρόκειται για ένα μεγάλο φεστιβάλ με γεύσεις, εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις από κάθε γωνιά της χώρας.

Γαστρονομία, αγροτουρισμός, καινοτομία, Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, παιδικά εργαστήρια, Ελληνικό μπακάλικο και δίκτυα επιχειρηματικότητας, είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στα διάφορα περίπτερα που θα πλαισιώσουν τον εκθεσιακό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, για τρεις ημέρες, θα γίνονται διαγωνισμοί περιοχών. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν εικοσιπέντε παρουσιάσεις,από όλες τις γωνιές της πατρίδας μας.

Η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη στις Περιφέρειες Ιωαννίνων, Πέλλας, Ρεθύμνου, Κεφαλονιάς, Λέσβου, η δεύτερη στην Αρκαδία, τον Βόλο, τις Σέρρες, την Ξάνθη, την Μύλο, την Ζάκυνθο, την Θάσο, το Ηράκλειο, την Ικαρία και την Χίο, ενώ στις 21 του μήνα, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα, να γευτούν εδέσματα από την Ηλεία, την Καρδίτσα, τα Γρεβενά, την Ρόδο, την Αμοργό, την Κέρκυρα, το Καστελόριζο, τα Χανιά, τη Νάξο και την Σαντορίνη.

Στόχος του Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» είναι να προβάλλει, να αναδείξει και να δικτυώσει τα ελληνικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις, μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο.

Οι εκδηλώσεις, τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Περιφέρειας Κρήτης και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook