«Θερμό επεισόδιο» ανάμεσα στον παπά και τον δήμαρχο της Γαύδου!

θερμό-επεισόδιο-ανάμεσα-στον-παπά-κ-40058

 

ΠΑΠΑΓΑΥΔΝέο επεισόδιο στην Γαύδο έρχεται να προστεθεί μετά από επιστολή του εφημέριου του νησιού και πατέρα του ταμία ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση υπεξαίρεσης 780.000 ευρώ, ο οποίος προβαίνει σε απίστευτες καταγγελίες σε βάρος του Δημάρχου Γαύδου.

Το κλίμα στη Γαύδο τους τελευταίους μήνες, είναι … εμφυλιακό, με καταγγελίες να εμπλέκονται μεταξύ του περιβάλλοντος του δημάρχου και του αντίστοιχου του ταμία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι όλη η… οικονομική κίνηση, γίνονταν κατόπιν εντολών … άνωθεν!

Αναλυτικά, η επιστολή του ιερέα:

Με αφορμή την από 100/13-2-2013 αίτηση που κατέθεσα στο Δήμο Γαύδου θέλω να σας θέσω κάποια σημαντικά ερωτήματα για γεγονότα που λάμβαναν και λαμβάνουν χώρα στον άμοιρο Δήμο Γαύδου.

Όπως και προανέφερα την 13-2-2013 κατέθεσα αίτηση στον Δήμο ζητώντας κάποια στοιχεία τα οποία βρίσκονται κρυμμένα ή θαμμένα στο συρτάρι του Δημάρχου της Γαύδου κ. Ευστρατίου Λαμπάκη και δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας όπως όφειλε να κάνει.

Συγκεκριμένα άτομα του στενού του οικογενειακού κύκλου έχουν εργαστεί και εργάζονται στον Δήμο, (ανηψιός, κουμπάρος, κουνιάδος, ενοικιαστής) χωρίς να φαίνονται πουθενά οι συμβάσεις ,οι εγκρίσεις αλλά και αποφάσεις με τις οποίες έχουν και ειχαν προσληφθεί.

Είχαν προυπολογίσει οτι θα εισπραχθούν από το Δήμο ποσό απο τέλη ύδρευσης καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού το 2011 και το 2012 περίπου 102.000 ευρώ.(οι σχετικές αποφάσεις υπάρχουν αναρτημένες στο διαύγεια).

Τι ποσό τελικώς εισπράχθηκε και Τι απέγιναν αυτά τα χρήματα; Τι πληρώθηκε από αυτά; Κατατέθηκαν στο Λογαριασμό του Δήμου όπως όφειλαν ως ανταποδωτικά τέλη;

Επίσης άτομο του στενού οικογενειακού κύκλου του Δημάρχου εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος , παρόλες τις νόμιμες κλήσεις σε Δημοτικά Συμβούλια αλλά και τις αδικαιολόγητες συνεχιζόμενες απουσίες ( Τα σχετικά πρακτικά υπάρχουν στο Διαυγεια) εξακολουθεί να είναι Δημοτικός Σύμβουλος κατά παραβαση του σχετικου αρθρου 68 του Ν.3852/2010 καλλικρατικού Νομού. Άραγε Γιατί; Μήπως επειδή είναι Συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου;

Γιατί ο Δήμαρχος εξακολουθεί να μην απαντά σε αιτήματα πολιτών όπως οφείλει;

Θεωρώ οτι κάθε Έλληνας πολίτης θα είχε τις ίδιες εύλογες απορίες για τον Δήμο του όταν κάποια πράγματα οφθαλμοφανοί γίνονται και όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος δεν δίνει απάντηση.

Πιθανόν δεν θα έχει καμία απάντηση να δώσει γιατίο όλες οι ενέργειες του γινόταν και γίνονται κάτω από το τραπέζι για να εξυπηρετείτε μια ομαδα συγγενικών του ατόμων.

Είμαι υποχρεωμένος πλεον να καταφύγω στην Δικαιοσύνη για να δω πόσο η παρανομία θα συνεχιστεί ακόμα και στον μικρότερο Καλλικρατικό Δήμο της Ελλαδας και πότε επιτέλους η Δικαιοσύνη θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Μπικογιαννάκης

Γαύδος 13-3-2013

Πηγή: Νεα Τηλεόραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook