Η Shakira και o Gerard Pique έγιναν γονείς | Επιτέλους…

η-shakira-και-o-gerard-pique-έγιναν-γονείς-επιτέλους-25152

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Gerard Piqué, καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους ανακοινώνοντας το ευτυχές γεγονός αλλά και το όνομα του νεογέννητου αγοριού μέσα από μια ανάρτηση στην προσωπική ιστοσελίδα της Shakira:

shakira“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση του Milan Piqué Mebarak, γιου της Shakira Mebarak και του Gerard Piqué, που γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου στις 9.36 μ.μ. στη Βαρκελώνη της Ισπανίας» ενώ στην συνέχεια θέλησαν να εξηγήσουν την επιλογή του συγκεκριμένου ονόματος: «Το όνομα Milan σημαίνει αγαπημένος και ευγενής στα Σλάβικα, στην Αρχαία Ρωμαϊκή γλώσσα, πρόθυμος και επίπονος, και στη σανσκριτική διάλεκτο ενωτικός. Ακριβώς όπως ο πατέρας του, ο μικρός Μίλαν έγινε μέλος της ομάδας της Μπαρτσελόνα με τη γέννησή του».

shakira 1Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Νωρίτερα της ημέρας, η 35χρονη τραγουδίστρια είχε ζητήσει από τους ακόλουθους στο Twitter της να είναι μαζί της και να την στηρίζουν λίγο πριν η ίδια μπει στο μαιευτήριο:

“Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να με συνοδεύσετε με τις προσευχές σας σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής μου”.

Η εγκυμοσύνη της Shakira ανακοινώθηκε από το ζευγάρι τον Σεπτέμβριο ενώ γνωρίζαμε ήδη το φύλο του μωρού από Οκτώβρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook