Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μάγιας Τσόκλη | Έτσι νίκησα τον καρκίνο

magia-tsokli-570-800x532Μια συγκινητική και διαφορετική – τουλάχιστον σε ότι την έχουμε μέχρι τώρα συναντήσει – συνέντευξη προχωρά η γνωστή δημοσιογράφος, Μάγια Τσόκλη. Εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν διαγνώστηκε πως έχει καρκίνο.«Ένα πράγμα που μαθαίνεις σίγουρα σ’ αυτές τις ιστορίες είναι «να κάνεις ειρήνη με το θάνατο». Στο τέλος, φοβάσαι πιο πολύ τον πόνο ή την ταλαιπωρία, όχι το πέρασμα απέναντι» λέει η ίδια και συνεχίζει:

«Μοιραία, αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, ο τρόπος που αξιολογείς τα πράγματα της καθημερινότητας που άλλοτε θεωρούσες σημαντικά. Ας πούμε, σήμερα, είχα να πληρώσω την εφορία και να δω και τη γιατρό μου. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστα τα νέα της εφορίας, πίστεψέ με. Όμως η συνάντηση με τη γιατρό μου με έκανε να τα δω με άλλη οπτική…».

Σύμφωνα με το περιοδικό People, οι πρώτες μέρες μετά τη διάγνωση ήταν σίγουρα πολύ δύσκολες για την ίδια. Η Μάγια Τσόκλη αποκαλύπτει: «Είμαι ρεαλίστρια μέχρι υπερβολής. Από κει και πέρα, βέβαια, σου παίρνει κάποιο χρόνο να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται. Στην αρχή λες “ΟΚ, δηλαδή τι; Αυτό ήταν; Χαίρετε, γεια σας;’. Για να απαντήσεις σε αυτό, πρέπει πρώτα να κάνεις σειρά εξετάσεων, για να δεις τι είναι, πού είναι, πόσο σοβαρό είναι. Ξεκινάς λέγοντας “ελπίζω να μην έχω” και φτάνεις να λες “ελπίζω να έχω μόνο αυτό’. Στο τέλος, μπαίνεις σε μια διαδικασία απλώς να καταφέρεις να βγάλεις τη μέρα. Μέρα με τη μέρα το παλεύεις».

Πηγή: koolnews

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ | Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ΕΔΩ
Επόμενο άρθροΔηλώσεις προέδρου ΠΑΣΕΓΕΣ από τα Χανιά: “Αν δεν παράγεις, δεν έχει επιδότηση από το 2015”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ