Η Λίστα Λανγκάρτ και ο Κεφαλογιάννης…

Τα παρακάτω στοιχεία τα πήραμε από την σελίδα της Βουλής: http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Viografika-Stoicheia/?MPId=8cdad4a9-6541-40b6-8c7c-ee858ca4031e

Εμμανουήλ Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννης
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προσωπικά Στοιχεία
Γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στην Κρήτη.

Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι παντρεμένος με την Γκρατσιέλα-Κατερίνα Γκρόλο τα υπόλοιπα οικογενειακά του στοιχεία δεν μας αφορούν.

Ο κύριος Κεφαλογιάννης επίσης είναι μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής. Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε το όνομα του… κυρίου Κεφαλογιάννη. http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikes-Epitropes/CommiteeDetailView?CommitteeId=2b188390-2f24-4d95-b867-912d485fa8cf
Η συγκεκριμένη επιτροπή θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι είναι αυτή που ερευνά ευθύνες για το θάψιμο της λίστας Λανγκάρτ που κατευθυνόμενα μέσα παραπληροφορούν ότι είναι πλαστή. Ας δούμε και την σύσταση της επιτροπής όπως μας την δίνει η σελίδα της βουλής.
Πρόεδρος
Ν.Δ.
Νεράντζης Δημητρίου Αναστάσιος
http://www.nerantzis.gr
[email protected]
Α’ Αντιπρόεδρος
ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ
Δρίτσας Παναγιώτη Θεόδωρος
[email protected]
Β’ Αντιπρόεδρος
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δημαράς Νικολάου Ιωάννης
http://www.idimaras.gr/
[email protected]
Μέλος
Ν.Δ.
Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνου Εμμανουήλ
http://www.m-k.gr
[email protected]
Μέλος
Ν.Δ.
Παυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος
http://www.prokopispavlopoulos.gr
[email protected]
Μέλος
Ν.Δ.
Πολύδωρας Γεωργίου Βύρων
http://www.polydoras.gr
[email protected]
Μέλος
Ν.Δ.
Τραγάκης Παναγιώτη Ιωάννης
http://www.tragakis.gr/
[email protected]
Μέλος
ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ
Κωνσταντοπούλου Νικολάου Ζωή
[email protected] [email protected]
Μέλος
ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ
Λαφαζάνης Γεωργίου Παναγιώτης
[email protected]
Μέλος
ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος
http://www.apkaklamanis.gr
[email protected]
Μέλος
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αρβανίτης – Αβράμης Κωνσταντίνου Μιχαήλ
[email protected]
Μέλος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Κουβέλης Ευαγγέλου Φώτιος – Φανούριος
http://www.kouvelis.gr
[email protected] [email protected]
Μέλος
Κ.Κ.Ε.
Κανέλλη Χρήστου Γαρυφαλλιά (Λιάνα)
[email protected]

Ξεκινάμε λοιπόν ο κύριος Κεφαλογιάννης είναι παντρεμένος με την κυρία Γκρόλο Γκρατσιέλα η οποία βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρτ στον αριθμό 128 .
Την οποία βλέπεται μαζί με τον κύριο Κεφαλογιάννη σε οικογενειακές στιγμές. Την φωτογραφία την βρήκαμε στη σελίδα του κυρίου Κεφαλογιάννη.

Συνεχίζουμε η κυρία Γκρόλο όπως όλοι οι άνθρωποι πάνω στο πλανήτη έχει και αυτή μια μητέρα. Το όνομα της μητέρας της είναι Ρεγγίνα Αμπουάφ και μπορείτε και αυτή να την βρείτε στη λίστα Λαγκάρτ στη θέση 2 αλλά και στη θέση 767.

Η οποία με τη σειρά της έχει και αυτή μια μάνα. Το όνομα της γιαγιά λοιπόν της κυρίας Γκρόλο είναι Κουμανιώτη Ελένη Σαφρά και μπορείτε να την βρείτε μια θέση πάνω από την εγγονή της στον αριθμό 127.

Ο άνθρωπος που μας έδωσε της πληροφορίες μας γνωστοποίησε επίσης ότι η γιαγιά (θέση 127) ήταν σύζυγος τραπεζίτη (όχι υπαλλήλου) και διέθετε χρήματα.

Όσον αφορά τη κόρη της (θέση 2 και 767) πληροφορηθήκαμε ότι ο σύζυγός της, της είχε αφήσει περί τα δέκα εκατομμύρια δολάρια. Αλλά στη λίστα Λαγκάρτ αναφέρεται ποσό πεντακοσίων εκατομμυρίων χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αφορά τον ένα ή και τους δύο λογαριασμούς που διαθέτη στην τράπεζα.
Όσο αφορά τώρα την εγγονή η πληροφορία αναφέρει ότι κάπου εκεί κυμαίνεται και αυτός ο λογαριασμός. Εμείς δεν είμαστε σε θέση ούτε να τα διασταυρώσουμε ούτε και να τα επιβεβαιώσουμε αλλά θεωρούμε τουλάχιστον αντιδεοντολογικό ένας άνθρωπος που εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση με τρία συγγενικά του πρόσωπα σύζυγος πεθερά και γιαγιά συζύγου να κάνει και τον ανακριτή στην ίδια υπόθεση.
Συντάκτης – Πηγή: Ένωση Αγανακτισμένων Αποφασισμένων Ελλήνων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠέταξε 2 βαθμούς στα Περβόλια …
Επόμενο άρθροΌπως ο νόμος ορίζει …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ