Ηχητικό | Η Έφορος Χανίων που… “δέχτηκε” την σφαίρα μιλά στον SUPER FM 89.6

sfairaΜια δυσάρεστη έκπληξη είχε χθες το πρωί η Προϊσταμένη της Α ΔΟΥ Χανίων, Ερασμία Πρωτοπαπαδάκη, όταν έφτασε στα χέρια της, ένας φάκελος ο οποίος δεν περιείχε Οικονομικά έγγραφα αλλά μια σφαίρα των 9 mm συνοδευόμενη από μια επιστολή.

Η κα. Πρωτοπαπαδάκη, μίλησε το πρωί στον SUPER FM 89.6 και περιέγραψε χωρίς να χάνει το χιούμορ της, το περιστατικό. “Συνηθίζεται να παίρνουμε ανώνυμες αλληλογραφίες και χθες μας έστειλαν και ένα “δωράκι”.

“Ο φάκελος ήρθε κανονικά με το Ταχυδρομείο. Ο Φάκελος, ήταν, από αυτούς που χρησιμοποιείται για τα εύθραυστα αντικείμενα.

Δεν ανησύχησα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που μας στέλνουν έναν περιποιημένο υλικό, καθώς συνηθίζεται κάτι αντίστοιχο από τράπεζες και άλλες υπηρεσίες.

Δεν είχε αποστολέα ήταν ανώνυμος. Τον άνοιξα και είδα αρχικά ότι περιείχε μια δακτυλογραφημένη επιστολή η οποία ανέφερε τα εξής,

“Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση εκποίησης κινητής και ακίνητης περιουσίας σε οποιοδήποτε Κρητικό και Έλλην, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για εσάς και τους εντολείς σας. Προς τον προϊστάμενο της ΔΟΥ Χανίων”.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Εφορίας Χανίων, η επιστολή είχε συνταχθεί στις 27 Ιανουαρίου 2012 και υπέγραφαν ως η “Κρητική Επανάσταση”.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο φάκελος περιείχε άλλο ένα μικρότερο φακελάκι στο οποίο ο άγνωστος ή οι άγνωστοι, είχαν τοποθετήσει την σφαίρα.

Η Ερασμία Πρωτοπαπαδάκη, ψηλάφισε τον φακελάκι και μόλις κατάλαβε ότι πρόκειται για σφαίρα κάλεσε την Ασφάλεια Χανίων.

Στην συνέχεια, αστυνομικός παρέλαβε τον φάκελο, η κα. Πρωτοπαπαδάκη υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ παράλληλα ενημέρωσε  και το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως ανέφερε η Έφορος του Νομού, “είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν νομίζω να είναι και η τελευταία. Καταλαβαίνουμε την απελπισία των πολιτών. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος αλλά εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι από το Νομό να εισπράττουμε τους φόρους”.

Μάλιστα, η Ερασμία Πρωτοπαπαδάκη, προειδοποίησε ότι δεν θέλει καμία δημοσιότητα, καθώς όπως είπε “αν το θέμα πάρει διαστάσεις θα μας στέλνουν περισσότερες…σφαίρες”.

Στο μεταξύ  φάκελος με σφαίρα , ίδιο σημείωμα και με την ίδια υπογραφή έφθασε σήμερα το πρωί και στην Α! Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ηρακλείου.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Αστυνομία ενώ ο έφορος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας.

Ίδιος φάκελος έφθασε στην πορεία της ημέρας και στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία του Αγίου Νικολάου . Περιέχει σημείωμα με το ίδιο μήνυμα και την ίδια υπογραφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕπιτέλους ! Τους φάγαμε τους Ισπανούς | Πρώτη η Ελλάδα στην ανεργία στην Ε.Ε
Επόμενο άρθροΈλα..δεν το πιστεύω ! Το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει με κομματική σφραγίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ