Ηράκλειο | Την λήστεψαν μπροστά στα μάτια της στην Αγία Πελαγία

ηράκλειο-την-λήστεψαν-μπροστά-στα-μάτ-104948

Απογευματινή επίσκεψη ληστών … με την ιδιοκτήτρια στο σπίτι! – Ντόπιοι οι ληστές, κρίνοντας από την προφορά τους

listiaΈπαιξαν με τις πιθανότητες, ληστές που, πιθανότατα γνωρίζοντας ότι … ο στόχος ήταν εύκολος, έβαλαν «στο μάτι» το σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το cretalive από κατοίκους της περιοχής, η γυναίκα άκουσε τα σκυλιά της να γαυγίζουν, ενώ όταν άνοιξε την πόρτα στην προσπάθειά της να δει τί συμβαίνει, βρέθηκε τετ α τετ με τους κακοποιούς, οι οποίοι μάλιστα την απείλησαν με κατσαβίδι το οποίο της έβαλαν στο λαιμό.

Η 70χρονη γυναίκα ζει στο σπίτι με το γιο της, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε. Υπό την απειλή του κατσαβιδιού, που εύκολα μετατρέπεται σε φονικό όπλο, παρακολουθούσε τους τρεις αγνώστους να κλέβουν οτιδήποτε αξίας έβλεπαν μπροστά τους.

Τρομαγμένη αλλά ψύχραιμη, η 70χρονη ειδοποίησε γείτονά της, ζητώντας του να καλέσει την αστυνομία. Μεγάλη είναι αυτή την ώρα η κινητοποίηση των αρχών, καθώς στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει περιπολικά της αστυνομίας και αναζητούν ίχνη των δραστών, που προφανώς γνώριζαν ότι η ηλικιωμένη εκείνη την ώρα θα ήταν μόνη της…

Σύμφωνα, πάντως με τη μαρτυρία της γυναίκας, οι τρεις δράστες όχι μόνο είναι Έλληνες, αλλά σίγουρα Κρητικοί, κρίνοντας από την προφορά τους. Χαρακτηριστικά, όπως η ηλικιωμένη ανέφερε, ο ένας, σε μια … επίδειξη θράσους και προφανώς δυσαρεστημένος από τα «ευρήματα» στο σπίτι, απευθυνόμενος στους άλλους δύο είπε «ήντα ‘ρθαμε επαέ να κάνομε»…

Πηγή: cretalive

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook