Ηράκλειο | Ο… κοκκινομάτης τράγος εξιχνίασε τη ζωοκλοπή!

ηράκλειο-ο-κοκκινομάτης-τράγος-εξι-107946

tragosΗ κατάθεση της ηλικιωμένης είναι παραστατική, για τα όσα εκτυλίχθηκαν μόλις ο πανέξυπνος τράγος έφερε στα πόδια της, τα ζώα που της είχαν κλέψει

Ο τράγος είχε …ένστικτο! Αυτό τουλάχιστον περιγράφεται στην κατάθεση που έδωσε ηλικιωμένη από χωριό του Ηρακλείου για την ζωοκλοπή που είχε σημειωθεί σε βάρος της πριν από μερικές ημέρες.

Τόσο ο τράγος όσο και εννέα ακόμα ζώα εντοπίστηκαν μαζί με άλλα στη μάντρα 35χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος συνελήφθη για ζωοκλοπή!

Η κατάθεση της ηλικιωμένης είναι παραστατική  για τα όσα εκτυλίχθηκαν μόλις ο …κοκκινομάτης, όπως περιγράφεται,  τράγος, την …αντάμωσε. Έτρεξε πάνω της, άρχισε να την μυρίζει και να γλείφει τα ρούχα της από χαρά, ενώ πίσω ακολουθούσαν και τα άλλα ζώα, τα οποία, όπως κατήγγειλε, της είχαν κλέψει.

Αντίθετα, τα υπόλοιπα πρόβατα που ήταν ξένα, απομακρύνθηκαν από φόβο, όπως λέει. Αυτό και αν ήταν ντοκουμέντο!

Πάντως ο 35χρονος επιμένει ότι είχε αγοράσει τα ζώα από το παζάρι του Αρκαλοχωρίου στις 2 Νοεμβρίου. «Πού να ξέρω εγώ αν ήταν κλεμμένα» διερωτήθηκε.

Ο ίδιος φέρεται να περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του φερόμενου ζωέμπορου ενώ κατέθεσε ότι οι πινακίδες του αυτοκινήτου ήταν Ρεθυμνιώτικες.

Αν και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ήταν για αδικήμα κακουργηματικού χαρακτήρα, ο 35χρονος τελικά διώκεται για πλημμέλημα.

Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, όμως λόγω απουσίας ενός μάρτυρα, το δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου. Όπως ανέφερε ο συνήγορος του, Γιώργος Κοκοσάλης, υπήρξε ορθή αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων από τον εισαγγελέα, ενώ από την πλευρά τους υπέβαλαν και υπόμνημα.

 

Πηγή : cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook