Ηράκλειο | Κρίσιμες ώρες για τον 12χρονο | «Ξυπνάει» από την καταστολή | Τι φοβούνται οι γιατροί

12xronos-660Οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» περιμένουν να ξυπνήσει ο 12χρονος από τη Ρωσία που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Κρήτης ώστε να διαπιστώσουν πόσο σοβαρές είναι οι βλάβες στις κινητικές λειτουργίες των κάτω άκρων που μπορεί να έχει υποστεί ο μικρός μετά την κάκωση στο νωτιαίο μυελό.

Οι γιατροί αναμένεται να προχωρήσουν στην αποσωλήνωση του παιδιού και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην καθοριστική εξέταση. Δυστυχώς οι έως τώρα ενδείξεις δεν τους επιτρέπουν να είναι αισιόδοξοι καθώς τα τραύματα στο νωτιαίο μυελό ήταν βαριά και φαίνεται πως έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην κίνηση των κάτω άκρων.

Παράλληλα ο μικρός αναμένεται να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα και σε ορθοπαιδική επέμβαση για τραύμα που φέρει στο αριστερό του χέρι, πρόκειται για βλάβη του τένοντα, που εκτιμάται ότι είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη.

Στο ίδιο συμβούλιο συζητήθηκε και το πρόγραμμα της φυσιοθεραπείας στο οποίο πρέπει να υποβληθεί το παιδί με δεδομένο ότι η μητέρα του επιθυμεί να γίνει η αποκατάσταση του 12χρονου στην Ελλάδα και όχι στην πατρίδα του όπως της προτάθηκε από τις αρμόδιες ρωσικές αρχές.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο30χρονος Κρητικός στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» | Είχε αρπάξει χρηματοκιβώτιο στα Χανιά
Επόμενο άρθροΔεν υπάρχει… Έλληνας μπορεί να κατασκοπεύσει όλο τον πλανήτη | Video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ