Ηράκλειο | Δύο άτομα αναζητούνται για τους βανδαλισμούς σε εκκλησίες

ηράκλειο-δύο-άτομα-αναζητούνται-για-τ-22649

pagari ekklisiasΟ γραφικός χαρακτήρας από τα αραβικά στους τοίχους «μαρτύρησε» δύο δράστες, τους οποίους και αναζητά η αστυνομία για τους βανδαλισμούς στα ξωκλήσια του Ηρακλείου (δείτε εδώ ). Μάλιστα συστήνονται ειδικές ομάδες για την εξιχνίαση αυτών των περίεργων υποθέσεων που έχουν προκαλέσει ανησυχία τόσο στους κόλπους της εκκλησίας όσο και μεταξύ των πιστών.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής, οι δράστες των βανδαλισμώ, χρησιμοποίησαν κάρβουνο, σπρέι και λιγότερες φορές μαρκαδόρο για να αφήσουν … τα μηνύματά τους στους τοίχους των εκκλησιών.

Ωστόσο η αστυνομία εξετάζει με προσοχή τις πληροφορίες για ένα αυτοκίνητο που ηλικιωμένη κατέθεσε πως είδε να κινείται πέριξ της εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας όπου σημειώθηκε το τελευταίο κρούσμα.

Υπενθυμίζεται ότι βανδαλισμοί έχουν σημειωθεί στο Γάζι, στις Ποταμιές Πεδιάδος, στη Λυγαριά, στην Κνωσό και στα Σπήλια. Οι ανίερες επιθέσεις σε ναούς συνεχίστηκαν και στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται στο δρόμο προς τις Αρχάνες μετά την Κνωσό και αλλού (φωτό αρχείου).

 

Πηγή : cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook